Spor
  • 31.5.2006 00:03

MEHMET TOPUZ: "FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK ANLATILAMAZ, ANCAK YAŞANIR"

MİTHAT SEDA
OFFENBACH - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımın oynadığı futboldan son derece memnun olduğunu söyleyerek, "Milli takımda oyuncu kazanmak, maç kazanmaktan daha önemli" dedi.


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Suudi Arabistan maçı öncesi milli takımın kamp yaptığı Waitz Landhaus Hotel'de basınla sohbet toplantısı düzenledi. A Milli Takım'ın oynadığı futboldan son derece memnun olduğunu ifade eden Terim, "Bu kampın amacı, Eylül ayına ve sonraki maçlara hazırlanmak. Milli takım oyuncuları, belirlenen sistemi oynamaya çalışıyor. Takım olma yolunda iyi gidiyoruz. Hazırlık maçlarının neticesi önemli değil ama kazanmayı da elden bırakmamak gerekiyor. Milli takımda oyuncu kazanmak, maç kazanmaktan daha önemli. Şu anki milli takımda 25-26 yaşlarındaki futbolcular artık ağabey konumuna geldi" diye konuştu.


Milli futbolcular Nihat Kahveci, Nuri Şahin ve Murat Ocak ile ilgili de değerlendirmede bulunan Fatih Terim, "Nihat Kahveci'yi çok canlı buldum. Nuri Şahin'in de zamana ihtiyacı olabilir. Benim için her an göreve hazır olması yeterlidir. Nuri, eksikliklerini giderdiğinde çok daha iyi olacak. Murat Ocak da genç yaşına rağmen uzun zamandır milli takımdaymış gibi oynadı" dedi. Terim, oyuncuların milli takım formasını alma adına yaptıkları fedakarlıkların güzel olduğunu sözlerine ekledi.


Milli futbolcular Can Arat, Mehmet Topuz ve Murat Ocak da, Waitz Landhaus Hotel'de basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Can Arat, takımında fazla forma şansı bulamamasına karşın milli takımda oynamaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Hocamın yüzünü kara çıkartmamaya çalışıyorum. Yeni sezonda Fenerbahçe'de ilk 11'de forma giymek için daha çok çalışacağım. En büyük eksiğim maç oynamamak. Daha çok şans bulmam halinde daha iyi yerlere gelebilirim" dedi.


Kayserispor'un genç yıldızı Mehmet Topuz ise, yeni bir oluşum içerisindeki milli takımda bulunduğu için mutlu olduğunu söyleyerek, "Fatih Terim ile çalışmak anlatılamaz, ancak yaşanabilir. Bize çok iyi davranıyor. Arkadaş gibi yanaşıyor. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmak için uğraşıyorum. Hocam nerede görev verirse oynamaya hazırım" diye konuştu.
Transferiyle ilgili bir soru üzerine ise Mehmet Topuz, "Kayserispor'da oynamaktan mutluyum. Takımımla Sözleşmem devam ediyor. Her futbolcu gibi ben de büyük takımlarda forma giymek isterim" ifadelerini kullandı.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un genç yıldızı Murat Ocak da, milli takıma çağrılmayı hiç beklemediğini, milli takım kadrosuna çağrılınca çok şaşırdığını söyleyerek, "Bazen nereden nereye geldiğime şaşırıyorum. Hala heyecanlıyım, bunu yavaş yavaş atlatıyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER