Yaşam
  • 29.10.2019 20:55

Mehmetçiğin operasyonuna karşı duran Cem Yılmaz, Mehmetçik Vakfında ne arıyor?

Sudan bahanelerle siyasi mesajlar vermeyi ihmal etmeyen ancak söz konusu yerlilik ve millilik olmaya gelince ağzını bıçak açmayan Cem Yılmaz’a tepki yağmıştı..
Mehmetçik canla -başla savaşırken Barış pınarı operasyonu konusunda tek kelime etmeyen komedyen Cem Yılmaz, bütün ısrarlara rağmen bu konuda askerlerimizi tebrik etmeye yanaşmamıştı.
Seçimler sınasında CHP'li İmamoğlu için tebrik üstüne tebrik kutlama üstüne kutlama yapan Cem Yılmaz mesele milli mesele olunca ortadan kayboldu.
Belirli bir kesime yaranmak amacıyla ağaç sudan bahanelerle siyasi mesajlar veren ancak toplumu ilgilendiren konularda suskun kalan komedyen Cem Yılmaz, halkı öfkelendirdi. 
Diyarbakır annelerinin acısını görmeyen, terör örgütü PKK aleyhine tek laf dahi etmeyen Yılmaz, Türkiye’nin bekasını ilgilendiren Barış Pınarı Harekatı’na da sessiz kalmayı tercih etmişti.

Barış Pınarı’na sessizlik pahalıya patladı

Yılmaz, sessizliği nedeniyle kamuoyunda gelen tepkileri bastırmak için çareyi Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmakta buldu ancak Türkiye'nin sınırlarının hemen dibinde oluşturulması planlanan terör koridorunu yok etmek için başlatılan "Barış Pınarı Harekatı" için yine destek açıklamasında bulunmadı.

KÜLLİYE BU SOYTARIYI NEDEN DEVET ETTİ

Halkın büyük tepkisini çeken Cem yılmaz'a beklenmedik bir davet gitti.. Cumhurbaşkanlığı soytarıyı 29 Ekim Recepsiyonuna davet etti. Davet sahibi Erdoğan olunca Cem Yılmaz daveti geri çevirip neden olarak da Mehmetçik Vakfı'nda programını gerekçe gösterdi.
Bu kez da akla başka soru geldi:
Mehmetçiğin hiçbir operasyonunu desteklemeyen, PKK'nin Cumartesi annelerine övgüler dizen Cem Yılmaz'a, Mehmetçik Vakfında nasıl oluyor da program yaptırılıyor.

Hasan Kaçan'dan Cem Yılmaz'a gönderme: Bu bağışı gözünüze sokmayı bir borç biliyorum

Oyuncu Hasan Kaçan, komedyen Cem Yılmaz'ın "Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle resepsiyona katılamayacağım" şeklindeki açıklamasına gönderme yaptı ve eleştirilerde bulundu.

Hasan Kaçan'dan Cem Yılmaz'a gönderme: Bu bağışı gözünüze sokmayı bir borç biliyorum

Kaçan'ın "Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösterimin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım. Mehmetçik Vakfı'na bağışladığım bağışın Mehmetçik Vakfı'na hayırlı olmasını diliyor, Mehmetçik Vakfı'na yaptığım bu bağışı daha önce yaptığım bağışlar gibi gözünüze sokmayı bir borç biliyorum" şeklindeki ifadesi, akıllara komedyen Cem Yılmaz'ın açıklamasını getirdi.

Güncellenme Tarihi : 30.10.2019 00:06

İLGİLİ HABERLER