Gündem
  • 31.1.2014 12:08

Melih Gökçek‘ten gündemi sarsacak sözler

Melih Gökçek, “ABD elçisiyle görüştüm. ‘Ak Parti iktidarı gidecek demişsiniz' dedim. Yalanlamadı” diye konuştu. Gökçek, Mansur Yavaş'ın adaylığının ise 1 sene önce bilindiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Beypazarı Seçim Bürosu'nun açılışında gündeme dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Gökçek, "İstanbul'a 3. havalimanı, İstanbul Kanalı, boğaza 3. köprü ve 2 nükleer santral ile Türkiye 60 katrilyon kazanç elde edecek. Yabancıların aklı başından gitti, Türkiye'yi karıştırmaya karar verdiler. Amerika'da, Türkiye'deki Ergenokoncular gibi Neoconlar bulunuyor. Neoconlar, Gezi ile Türkiye'yi karıştırmaya çalıştılar" dedi.

Gökçek, "Ukrayna'yı ateş gölüne çevirdiler, iktidarı yıktılar. Daha önce Gürcistan, Mısır, Sırbistan, Afganistan'da da yaptılar. Başarılı olamadıkları tek ülke Türkiye oldu" dedi. Gökçek, şunları kaydetti:

'YALANLAMADI'

"ABD elçisini davet ettim. 'Size olayların aslını birebir anlatalım' dedim. Sonunda, 'Dehşete düştüm' dedi. 'Kasım-aralık aylarında Başbakan Erdoğan ve Ak Parti iktidarı gidecek' demişsiniz dedim. 'Kim söyledi?' dedi, 'yalanlasanıza' dedim. Yalanlamadı. 17 Aralık'tan sonra da 'Bir imparatorluğun çöküşünü seyrediyorsunuz' dedi. Uluslararası olaylar olduğu o kadar net yani. Her şey organize.

Türkiye'ye bu baronlar ve Neoconlar hükmetmek kaydıyla siyasi partileri de yeniden dizayn etmeye karar verdi. Öncelikle Başbakan Erdoğan ve Ak Parti'yi götürmeye karar verdiler.

YAVAŞ'IN ADAYLIĞI 1 SENE ÖNCE BİLİNİYORDU

CHP'yi sağcıymış gibi gösterip solu iktidara getirip, Türkiye'yi koalisyona götürmek istiyorlar. İstanbul adayları Mustafa Sarıgül, her kılığa giren bir tip. Sayın Mansur Yavaş'ın CHP'den aday olacağını bir sene önce Kılıçdaroğlu, Uğur Dündar'a söylemiş. Her şey önceden dizaynlı. MHP'de ise Sayın Devlet Bahçeli'nin gitmesini istiyorlar.

Kaynak: Milliyet
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:02

İLGİLİ HABERLER