Spor
  • 3.5.2013 22:52

Melo : G.Saray'dan başka yere gitmem

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sarı-kırmızılı formayı giymenin kendisi için Tanrı'nın bir lütfu olduğunu söyledi.

Aslan’ın Brezilyalı yıldızı, “Bu sezon yapılan transferler bizi üst seviyeye taşıdı. Burak ve Drogba gol atar. Sneijder asist yapar. Ben ise her zaman onların arkasında ‘Pitbull’ olarak kalacağım” dedi.

GALATASARAY’ın tecrübeli futbolcusu Felipe Melo, Galatasaray Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı. Sarı kırmızılı ekibin Brezilyalı oyuncusu, takım arkadaşlarını ve sona yaklaşılan sezonu değerlendirdi. Felipe Melo, Burak Yılmaz, Sneijder ve Drogba’ya övgüler yağdırırken, şu ifadeleri kullandı...
- Geçen seneyle bir kıyaslama yaparsanız, bu sezon biraz daha defansif bir görev alıyorum. Daha geride kalmam gerekiyor. Benim yerime ileri çıkan çok kaliteli arkadaşlarım var. Burak ve Drogba, sürekli goller atıyor. Wesley asistler yapıyor. Bunlar olduğu sürece sorun yok. Ben Pitbull olarak onların arkasında kalmaya devam edeceğim.

BREZİLYALI TAM BİR AİLE BABASI

SARI kırmızılı ekibin Brezilyalı oyuncusu, çocuklarına çok düşkün olduğunu dile getirip şunları söylüyor...
- Eşim Roberta da sürekli futbolum hakkında konuşur. İyi oynasam dahi eleştirirler beni. Eğer güzel bir şey söylerlerse hakkımda, bilin ki, o maçta gerçekten mükemmel oynamışımdır. Ama onlar bana her zaman sevgiyle yaklaşırlar. Benim daha iyi olmam için fikirler verirler sürekli. Bundan bir şikâyetim yok.

‘MAÇTA ÇİMLERİ ISIRASIM GELİYOR’

GALATASARAY taraftarlarıyla aralarındaki iletişimin müthiş olduğunu dile getiren Melo, daima onlara inandıklarını dile getirip sözlerine şöyle devam etti...
- Galatasaray taraftarının bana verdiği destekle maç içinde tekmeye kafa atasım, çimi ısırasım, yiyesim geliyor. Bir taraftar grubunun kaybederken de takımının yanında olması gerekiyor. Ve eminim, burada işler kötü gitse dahi Galatasaray taraftarı hep bizimle birlikte olacak. Mesela bu sezon Dany’nin atıldığı Mersin İdmanyurdu maçını tamamen onların sayesinde kazandık biz. Taraftarlarımızın desteğiyle kendimizi bir kişi fazla hissettik.

Burada oynamak tanrının lütfu

ASLAN’ın yıldızı Melo, Galatasaray’ın kendisi için anlamını ise şu sözlerle anlatıyor, sahip olduğu konumun değerine vurgu yaparak: “Tüm bunları görüp, yaşadıktan sonra şunu söyleyebilirim: Galatasaray’da oynamak, bana Tanrı’nın bir lütfu. Benim yerimde olmak isteyen binlerce futbolcu, milyonlarca insan var. Ben sürekli bunu düşünüyorum.”

Brezilya’da 22 maçta sadece bir yenilgi aldı

CİMBOM’un başarıyı orta saha oyuncusu Melo, kariyerindeki en büyük hedefinin ülkesinde düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası’nda forma giymek olduğunu dile getirdi. Haziran 2013’te 30 yaşına girecek olan Felipe Melo, kendisine önemli bir kariyer edinmeyi bildi. Brezilyalı oyuncu, “Ben Brezilya Milli Takımı’nda yedek kulübesinde oturmayan tek oyuncuyum” diyor ve ekliyor, “Milli takımda oynadığım 22 maçta sadece bir kez mağlubiyet yaşadım, iki beraberlik gördüm. Kalan tüm maçları da galip kapattık.”

Benim için her rakip aynı

MELO, Galatasaray forması altında rakip takımlara bakış açısını şöyle özetliyor; “Benim için her maçın motivasyonu aynı. İster Real Madrid’e veya Manchester United’a karşı oynayayım, ister Elazığspor’a, Karabükspor’a karşı, hiç fark etmez.”
“Yedek kulübesinde olduğunuz zaman taraftarla fazla iletişim kuramıyorsunuz; ama saha içinde olduğunuzda hepsinin enerjisini alabilme imkânınız oluyor” diyen Felipe Melo, “O maçı yaşayan, sizin kazanabilmeniz için sürekli bağıran, kendisini feda eden, ağlayan insanları görüyorsunuz. Siz de onlara bunun karşılığını verebilmek adına elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER