Spor
  • 23.5.2013 10:11

Melo müjdesi!..

Alper’e üzülen Galatasaray taraftarın tesellisi Brezilyalı yıldız olacak! 

 Avrupa’nın devleri ise bonservisi Juventus’ta olan Melo’nun peşini bırakmıyor. İngiliz ekibi Manchester City ve İtalyan devi İnter, Brezilyalı ön libero ile ilgileniyor. Bu sezon hem Serie A hem Avrupa’da büyük hayal kırıklığı yaşayan İnter, Melo’da çok ısrar ediyor. Ancak Galatasaray da ‘Pitbull’ lakaplı yıldızdan kolay vazgeçeceğe benzemiyor.

FATİH TERİM BIRAKMIYOR

Alper Potuk transferini gerçekleştiremeyen sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in raporunu dikkate alıyor. Terim, üst üste iki şampiyonlukta aslan payına sahip Melo-Selçuk ikilisini bozmak istemiyor. Yöneticiler de İmparator’un bu kararına saygı duyuyor ve geçen transfer döneminin aksine Melo’nun işini çabuk bitirmek istiyor.

30 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinde yazan 6.5 milyon euro opsiyonu kullanmayan Galatasaray, bu hafta kapısını çalacağı Juventus ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar gerekirse 5 milyon euroya kadar çıkacak ve Melo’nun bonservisini alacak.

MAÇ BAŞI ÜCRETİNE AYAR

Geçen yaz neredeyse 90 gün tatil yapan Felipe Melo, aldığı kiloların bedelini ağır ödemiş ve sezonun ilk yarısında istenen fizik seviyesine gelememişti. Devre arası kampında kendine gelen Melo, 7 maçlık galibiyet serisinde başrolü üstlenmiş ve şampiyonluğun mimarlarından olmuştu. Sambacının son sözleşmesinde yazan “2 milyon 900 bin euro garanti para ve maç başına 25 bin euro”yu isteyeceği, sarı-kırmızılı yönetimin ise maç başı ücreti düşürerek Melo’yu ikna edeceği tahmin ediliyor.

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:05

İLGİLİ HABERLER