Spor
  • 30.10.2012 19:02

Melo ve Semih takıma dönüyor!

DHA

1Melo'nun ayak bileğindeki şişliğin tamamen düzeldiği ve oynayacak duruma geldiği belirtildi. Ancak Melo'nun, sakatlığı düzelmesine karşın cuma günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk onbirde oynaması beklenmiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in Melo'nun yerine oynattığı Yekta'nın Kayseri karşısındaki performansından çok memnun olduğu ve genç futbolcuyu Brezilyalı yıldızın yerine sahaya sürmesinin yüksek olasılık olduğu bildirildi.

Galatasaray'ın bir diğer sakat yıldızı Semih de, Melo gibi iyileşti ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak Semih, formayı Cris'ten geri alacak. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hızlı forveti Webo'yu marke etme görevi yine Semih'e düşecek. Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'in, Cris'in Kayseri maçındaki performansını takdir etse de, Webo karşısında Semih'in daha güvenli olacağına inanarak, genç oyuncuyu oynatması bekleniyor.

Bu arada Galatasaray'da Milan Baros ile Beşiktaş'ın problemli yıldızı Quaresma'nın takas edileceği yönündeki haberlere tepki var. Futbol şubesi sorumlusu Abdürrahim Albayrak, "Şampiyonlar Ligi ve ligde hayati maçları oynayacağımız şu günlerde hiçbir transferi gündemimize almadık. Baros, Quaresma takası transfer döneminde konuşuldu ve kapandı. Bizim şimdilik açmaya da niyetimiz yok. Bu haberler Galatasaray'a zarar vermek isteyenlerin dedikodusudur" açıklamasını yaptı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER