Spor
  • 15.6.2021 10:21

Menajeri resmen açıkladı! "Fatih Terim Galatasaray'a istiyor"

Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferleriyle yeni sezonun kadro yapılanmasını başlatan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. A Bola'nın haberine göre Galatasaray, Benfica'nın orta sahası Chiquinho ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı takımın 25 yaşındaki ortaya sahayla yakından ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde resmi teklif yapabileceği kaydedildi. Chiquinho ile Galatasaray'ın yanı sıra Rus ekibi Dinamo Moskova'nın da ilgilendiği belirtildi. Benfica'nın Portekizli orta saha için kapıyı 15 milyon eurodan açacağı ancak kiralık seçeneğine de sıcak bakabileceği ifade edildi.

MENAJERİ AÇIKLADI! "FATİH TERİM İSTİYOR" 

Galatasaray'ın Sırp 10 numara Lazar Tufegdzic ile ilgilendiği öne sürüldü... 24 yaşındaki yıldız, Sırbastan Ligi dışında forma giymedi. Geçen sezon ligde 36 maçta 15 gol ve 8 asist üretti. Güncel piyasa değeri 1.6 milyon Euro olan Tufegdzic'in kulübü Spartak Subotica ile sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Genç futbolcu 3 kez de Sırbistan Milli Takımı'nda oynadı. Sırp yıldızın menajeri Goran Celar yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri Galatasaray, oyuncumuz Lazar Tufegdzic ile ilgileniyor... İletişim halindeyiz" dedi. Celar, "Fatih Terim ile 6 aydır iletişim halindeyiz. Tufegdzic, önümüzdeki sezon için Fatih Terim'in listesinde. Fatih hocanın oyuncumla ilgilenmesi onurdur" ifadelerini kullandı.

SARACCHI ROTASINI ÇİZDİ

Galatasaray'ın Leipzig takımından 1.5 yıllığına kiraladığı Marcelo Saracchi'nin yeni takımı belli oluyor. Uruguaylı oyuncunun menajeri Marcelo Tejera yaptığı açıklamada, "Türkiye'den teklif 1-2 teklif aldık ancak oyuncum kariyerine İspanya ya da İngiltere'de devam etmek istiyor" dedi. Saracchi'nin Trabzonspor'u reddetiği ve kariyerine İngiltere ya da İspanya'da devam etmek istediği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 15.6.2021 10:26

İLGİLİ HABERLER