Asayiş
  • 29.8.2011 16:45

MERAKLI VATANDAŞA, POLİSTEN OSMANLI TOKATI

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Geçen pazar günü kendisinden boşanmak isteyen sekiz yıllık eşi 22 yaşındaki Ezgi Köseoğlu'nu tabancayla öldürüp kaçan 30 yaşındaki Mehmet Köseoğlu, cinayetten 7 gün sonra polis tarafından eşinin annesi ve babasının yaşadığı adrese yakın bir yerde tespit edildi.

Polisin kovalaması sırasında polise ateş açarak kaçan şahıs bir eve sığındı. Bu sırada meraklı mahalle sakinleri evlerinden ve zanlının saklandığı sokağa gelerek olayı izlemek istedi. Bu arada özel harekat polislerinin nefes kesen operasyonla saklandığı evin etrafı sarıldı.

Zanlıya teslim ol çağrısı yapıldı. Bu sırada meraklı vatandaşlar tüm uyarılara rağmen olay yerinden uzaklaşmak istemedi. Vatandaşların bu tavrı polisleri çileden çıkarttı. Polisin vatandaşları defalarca uyarmasına rağmen vatandaşlar zanlıyı görmek için olay yerini terk etmemek için direndi. Bu sırada polisin uzaklaştırmak istediği bir vatandaşta polise direnince polis tokat atarak vatandaşı olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Tokat yiyen vatandaş neye uğradığını şaşırarak polise tepki gösterdi ancak bir taraftan da olay yerinden uzaklaştı. Ancak bir süre sonra meraklı vatandaşlar tekrar olay yerine yığıldı. Bunun üzerine polis tam anlamıyla çileden çıkarak vatandaşlara bağırıp olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak, bu sırada da polise direnen bir kişi gözaltına alınarak polis aracına kondu.

Bu arada polis, eşini öldüren zanlıyı 2.5 saat sonra evde çekyatın altında yakalayıp emniyete götürürken, meraklı vatandaşların polisin bütün çabasına rağmen bu defa polis aracının yanında toplanması dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER