Gündem
  • 31.3.2019 23:45

Meral Akşener'den flaş seçim sonuçları açıklaması

Akşener'in açıklamalarından satırbaları:

Seçilen tüm kardeşlerimi parti ayrımı gözetmeksizin tebrik ediyorum. Sandık milli iradenin tecellisindeki en önemli adrestir. Bu adres bugün itibariyle mesajını vermiştir. İlk günden bu yana altını çizdim. İktidar milletin dertlerini unuttu.

31 Mart't seçimlerinin sonuçları siyasette rekabetin önemini gösterecektir. Millet İttifakı başarılı bir sonuç aldı. Siyasette rekabet aziz milletimizin işine yarar. İktidar vatandaşın derdiyle uğraşmak zorunda kalır. Bugünden itibaren iktidar partileri milletin sesine kulak vermek zorundadır. Türk milletinin bir demokrasi kültürü vardır. Millet kötü gidişe dur demek için iktidar partilerinin kulağını çekmiştir. Bu seçimin galibi Millet İttifakı'^dır. Bugünden itibaren yalnız iktidar partileri değil, muhalefet partileri de attıkları her adımı dikkatle hesaplamalıdır.

Bu seçimde nifak değil birlik kazandı, düşmanluık değil sevgi kazanduı, tehdit değil cesaret kazandı. Tenceresini kaynmayan kadınlar, ürünü para etmeyen çiftçi kazandı. Maaşı kuşa dönen işçi, memur kazandı. Bu milletin çözüm yolunda alınmış bir başarıdır. Dünden daha büyük bir azim ve kararlılıkla milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Abartılı seçim kutlamalarından kaçının. Komşunuzu incitmeyin. Bu bir sonuç değil, aksine bir başlangıçtır. İyi kentler, yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar için tüm gücümüzle çalışacağız.

Sayın cumhurbaşkanına çağrıda bulunuyorum. Milleti germeyin, yormayın, bıktırmayın. Kırdığını kalpleri tamir edin. Daha görev süreniz var. Bu süreyi seçimden çıkan dersle iyi geçirin. Atacağınız her doğru adımda destekleyeciğimizi bilin.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2019 23:56

İLGİLİ HABERLER