Medya
  • 12.8.2022 00:05

Merdan Yanardağ itiraf etti!.. CHP ve İYİ Parti'den para alıyorum

Merdan Yanardağ canlı yayında itiraf etti: CHP ve İYİ Parti'den para alıyoruz.

Tele 1 Televizyonu Genel Yönetmeni Merdan Yanardağ; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, “Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor” şeklindeki açıklamasına yeniden cevap verdi. Yanardağ, "CHP ile zaman zaman yaptığımız anlaşmalar var. Onların mitingini canlı olarak yayınlıyoruz ve bunun karşılığında bir bedel alıyoruz." ifadelerini kullandı..

Son dakika haberleri: Tele 1 Televizyonu Genel Yönetmeni Merdan Yanardağ; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor" şeklindeki açıklamasına yeniden cevap verdi.

Merdan Yanardağ, "CHP ile zaman zaman yaptığımız hizmet anlaşmaları var. Onların mitingini canlı olarak yayınladığımız zaman bunun karşılığında bir bedel alıyoruz"

YANARDAĞ: CHP İLE ZAMAN ZAMAN YAPTIĞIMIZ HİZMET ANLAŞMALARI VAR

Tele 1 Televizyonu'nda açıklamada bulunan Merdan Yanardağ, "Değerli izleyiciler iddia şu. TELE 1, Halk TV ve KRT Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'den her ay düzenli olarak her ay para alıyormuş. İddia bu. Tele 1 ve tüm televizyon kanallarının bütün gelirleri reklam ve sponsorluk gelirleridir ve biz bazı hizmet satış anlaşmaları da yapıyoruz. Bunların içinde siyasi partiler de var. Demokratik siyasetin içinde yer alan muhalif partiler bunlar. İktidar partilerini reddediyoruz. CHP ile zaman zaman yaptığımız hizmet anlaşmaları var. Napıyoruz? Onların mitingini canlı olarak yayınladığımız zaman bunun karşılığında bir bedel alıyoruz" iddiasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

İNCE: HALK TV, TELE 1, KRT, CHP'DEN VE İYİ PARTİ'DEN HER AY DÜZENLİ MAAŞ ALIYOR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli Kale ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Bir otelde açıklamada bulunan Muharrem İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2022 00:17

İLGİLİ HABERLER