Spor
  • 10.10.2008 02:07

"MERHABA, BEN YENİ TRANSFER YATTARA"

Trabzonspor’un Gineli yıldızı, önceki akşamki antrenmanda arkadaşlarına bu sözlerle espri yaptı.
TRABZONSPOR’da kalması kesinleşen İbrahima Yattara, önceki akşam yapılan antrenmandan sonra soyunma odasına giderek takım arkadaşlarına, "Merhaba, ben yeni transfer, Yattara. Sizinle birlikte bu takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" diye espri yaptı. Takım arkadaşlarının da Yattara’ya şakayla karşılık vermesi üzerine Gineli futbolcunun moralinin yerine geldiği gözlendi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımdan ayrı çalışan Gineli oyuncu Jabi konusunda kulübün ve kendilerinin tavrının belli olduğunu belirtirken, "Bunda da herhangi bir değişiklik söz konusu değildir" dedi.
Karadeniz’i 2-1 yendiler
Bordo mavili yönetim, geçen sezon sonunda, Yanal’ın raporu doğrultusunda Gineli oyuncu Jabi, Erdinç ve Hasan Üçüncü’den kendilerine kulüp bulmalarını istemişti. Başka bir kulüple anlaşamayan bu oyuncular takımda kalmıştı.
Kadroya alınmayan Jabi, Erdinç ve Hasan Üçüncü, kulübün görevlendirdiği antrenör eşliğinde, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Trabzonspor’un başarılı stoperi Egemen Korkmaz, "Bursaspor’dan Trabzon’a geldiğimde hiç zorluk çekmedim. İnsanlar çok sıcak ve ilgililer. İyi bir kadroya sahibiz. Maçlarda savunmayı tam olarak yapıyoruz. Böyle olunca da savunma başarısı öne çıkıyor" dedi. Bu arada bordo mavililer, Trabzon Karadenizspor’la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Yunus Emre SEL/DHA

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER