Spor
  • 18.10.2020 10:00

Merih Demiral maçta resmen uçtu

Juventus'un Serie A'da Crotone ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maça Milli futbolcumuz Merih Demiral damgasını vurdu...Serie A'da Juventus, Crotone ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Milli futbolcumuz Merih Demiral, 90 dakika sahada kaldı.

İYİ FORMUNU SÜRDÜRDÜ 

A Milli Futbol Takımı ile Uluslar Ligi'nde çok başarılı bir performans gösteren Merih, formunu Juventus'ta da sürdürdü...

MAÇIN EN İYİLERİNDEN 

Milli futbolcu, 3 kez top kaparken bu alanda takımının en iyi 3 futbolcusu arasında yer aldı. Merih, ayrıca 90 dakika boyunca 6 kez ikili mücadele kazandı, 5 kez top uzaklaştırdı.Crotone karşısında 4 kez kademeye giren Merih Demiral, %90 hava topu mücadelesi kazandı ve %95 pas isabetiyle de sahanın en iyilerinden oldu.Mücadelenin 12. dakikasında Simmy ile öne geçen ev sahibi ekip, 21. dakikada Morata'nın golüne engel olamadı. Kalan dakikalardan gol sesi çıkmadı ve Crotone ile Juventus 1-1 berabere kaldı.Bu sonuçla birlikte Juventus'un puanı 5 oldu. Crotone ise ilk puanına kavuştu.

TARİHE GEÇEN FOTOĞRAF

AKILLARA RONALDO GELDİ

Merih'in bir pozisyonda kafa topuna yükselirken oldukça yükseğe sıçraması geceye damga vuran anlardan birisi oldu.

AKILLARA RONALDO GELDİ

2 METRE 56 SANTİM SIÇRAMIŞTI

Genç futbolcunun böyle zıplayışı akıllara Cristiano Ronaldo'yu getirdi.

2 METRE 56 SANTİM SIÇRAMIŞTI 

Ronaldo, geçen sene Sampdoria maçında 2 metre 56 santim boyunca zıplamış ve kafa vuruşu ile topu ağlara göndermişti.

ÇILGINA DÖNDÜ 

Öte yandan mücadelenin ikinci yarısında Merih Demiral, yaşanan bir pozisyonun ardından adeta çılgına döndü.

EKRANA YANSIYAN ANLAR... 

İkili mücadelenin ardından rakip oyuncu yerde kalırken karşılaşmanın hakemi Merih'in faul yaptığını belirtti. Bunun üzerine Merih Demiral, oldukça sinirlenirken yıldız futbolcunun tepkisi ekranlara yansıdı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Merih'in Türkçe bir şekilde hakeme tepki gösterdiği görüldü, bu anlar sosyal medyada da oldukça geniş yer buldu.

İTALYANLAR MEMNUN

İtalyan basını da Merih Demiral'ın iyi oyununa övgüler yağdırırken tribuna sitesi, Milli futbolcu için ''Milli takımdaki performansının karşılığını aldı. Chiellini'nin yokluğunda gayet iyi iş çıkarttı.'' yorumlarında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2020 10:09

İLGİLİ HABERLER