Asayiş
  • 30.6.2008 16:21

MERMER OCAĞINDA GÖÇÜK: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

YOZGAT’ın Boğazlıyan İlçesi'ne bağlı Uzunlu Beldesi'nde, mermer ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi öldü, 2 işçi de yaralandı.

Aycan Traverten Mermer Ocağı’nda bu sabah saat 10.30 sıralarında göçük meydana geldi. Toprak ve taş yığını altında kalan işçilerden Şenol Yılmaz (34) olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Bayram Yılmaz (27) ve Hüseyin Ceylan (25) yaralandı. Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Bayram Yılmaz, burada tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Hüseyin Ceylan, yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerine gelerek mermer ocağındaki kazayla ilgili Boğazlıyan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, “Mermer ocağında toprak yığını ve taş kütlesinin düşmesi sonucu bir kişi ölmüş, iki kişi de yaralanmıştır. Olay duyulur duyulmaz Çandır Belediyesi personeli ile kurtarma çalışmasına başlanmıştır. Sivil Savunma ekibi de olay yerine sevk edilerek kurtarma çalışmaları yapılmış ve tüm çabalara rağmen toprak altında kalan bir işçi hayatını kaybetmiştir” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:13

İLGİLİ HABERLER