Spor
  • 28.6.2020 10:41

Mert Hakan Emre Kılınç'ı ayartmaya çalışıyor

Mert Hakan Yandaş Emre Kılınç için bizzat devreye girdi

Galatasaray’ın elinden Mert Hakan Yandaş’ı kapan Fenerbahçe, bu kez de ezeli rakibinin hedefindeki diğer isim Emre Kılınç için harekete geçmişti. Mert Hakan da Sivas’ta mükemmel bir ikili olduğu takım arkadaşı için bizzat devreye girdi.

Sarı-Lacivertliler’in, Galatasaray’ın elinden kaptığı Mert Hakan Yandaş’tan sonra diğer hedefinin, yine Galatasaray’ın da gündeminde olan Mert’in Sivasspor’dan takım arkadaşı olan Emre Kılınç olduğu öğrenilmişti. Gelecek sezon Sportif Direktör koltuğuna oturması beklenen Emre Belözoğlu’nun, Mert’in transferinin ardından Kılınç için de harekete geçeceği öğrenildi. Şu an kiralık olarak takımda tutulan ve yüksek maliyeti sebebiyle gelecek sezon da takımda kalıp kalmayacağı soru işareti olan Garry Rodrigues’in yerine kanatta düşünüldüğü öğrenilen Emre Kılınç için yakın arkadaşı Mert Hakan’ın devreye girdiği bildirildi.

‘İyi ikililer iş yapar...’

Mert’in, kendisini ikna eden Kanarya’nın kaptanı Emre’ye, “Emre Kılınç’la, Sivas’ta çok iyi bir arkadaşlık kurduk ve bu durum, saha içinde de başarılı olmamızı sağladı. Futbolda iyi ikililer, her zaman iyi iş yapar ve takıma da büyük katkı sağlar. Bir futbolcu olarak onun da yanımda olmasını isterim” dediği öğrenildi. Süper Lig’de şampiyon olmak adına yepyeni bir yapılanmaya gidecek olan Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun da Mert’in bu sözleri sonrası adaşının transferi için daha istekli olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2020 10:44

İLGİLİ HABERLER