Spor
  • 2.7.2020 21:56

Mert Hakan Emre'yi ikna edemedi

Fenerbahçe istedi, Galatasaray'a transferini duyurdular! Ne Mert Hakan ne Caner Erkin, ne de Emre... | Transfer Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki transfer savaşında son perde... Transferi duyuran bu kez İtalyanlar oldu. Başakşehir beraberliği sonrası şampiyonluk yarışının uzağında kalan Galatasaray'da artık gözler tamamen transfere çevrildi. Sarı kırmızılılar transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte ilk büyük hamlesini yaptı. İşte detaylar...

MERT HAKAN OLMADI 

Ocak ayında Galatasaray’ın 4 yıllığına toplam 32 milyon TL’lik teklifine olumlu yanıt veren ancak daha sonra Fenerbahçe’ye evet diyerek rotasını sarı lacivertlilere çeviren Mert Hakan Yandaş transferi sarı kırmızılılar için olumsuz sonuçlandı.

KARŞI CEVAP EMRE'YLE

Bu durum sarı kırmızılıları bir hayli üzerken ezeli rakibe karşı cevap Emre Kılınç ile gelmişti.

SENİ DE İSTİYORLAR

Öyle ki Mert Hakan’ın Emre’ye “Ben Fenerbahçe ile anlaştım. Çok da iyi teklif verdiler. Seni de kadrolarında görmek istiyorlar. Gel, Fenerbahçe’ye birlikte gidelim. Sana da iyi bir kontrat önerecekler” dediği öğrenildi.

BEN GALATASARAY'I İSTİYORUM

Emre Kılınç ise “Sana başarılar dilerim kardeşim. Ben bir söz verdim ve kararımı değiştirmeyeceğim. Benim ideallerim arasında Galatasaray’da forma giymek var. Herkesin bir hedefi, hayali vardır. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum” diyerek kapıyı kapattı.

Gelecek sezon için sözleşmesi biten yerli oyunculara yönelen Galatasaray, Emre Kılınç ile el sıkıştı. Emre Kılınç, Galatasaray'la 4 yıllık anlaşma sağladı.

5 MİLYON EUROLUK DAVA

Mert Hakan’ın bu çabaları G.Saray’ın da kulağına giderken sarı kırmızılılar tarafından tepkiyle karşılandı hatta oyuncuya 5 milyon euroluk tazminat davası açılacağı bilgisi geldi.

GALATASARAY CİDDİ YAPTIRIMLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR

Ancak yazarımız Tahir Kum, dünkü yazısında, "Galatasaray’ın her ne surette olursa olsun Mert Hakan Yandaş’la ilgili bir tazminat davası girişimi olamaz. Olması demek; illegal girişimde bulunduğunu itiraf etmek olur ki, bu da kulübü TFF Disiplin Talimatı çerçevesinde kulübü ciddi yaptırımlarla karşı karşıya bırakabilir.Tabii bu arada geçmişte Galatasaray Kulübü’nün, Kayserisporlu Nordin Amrabat ve Ali Turan’la benzer şekilde transfer süreci dışında attığı imzalardan dolayı ‘ağır külfet ödemek zorunda kaldığını da’ hatırlatmakta fayda var." sözleriyle bu girişimin olumsuz sonuçlanacağını belirtti.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN DA TAMAM

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki transfer savaşında adı geçen diğer futbolcu Oğulcan Çağlayan olurken Galatasaray'ın, prensip anlaşması sağladığı bu oyuncuyla yeni sezon önce sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Son olarak da Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'den kazandığı ücreti duyan Caner Erkin'in sarı lacivertlilerden bir miktar daha fazla para talep ettiği iddia edildi.

G.SARAY DEVREDE

Bu durum menajer Batur Altıparmak tarafından yalanlanırken Galatasaray'ın bu transfer için devrede olduğu ve resmi görüşmelere başlama hazırlığı yaptığı da biliniyor.

Güncellenme Tarihi : 2.7.2020 21:58

İLGİLİ HABERLER