Spor
  • 12.1.2022 11:37

Mert Hakan futbol oynamaya değil kavgaya gelmiş

Fenerbahçe'nin haline bak!

Geçici de olsa takımın teknik patronu olan Zeki Murat Göle, Adana Demir maçı öncesi takımı ısındırmaya çıktı! Oyuncu değişiklikleri için kulübede yaklaşık 10 dakika kararsızlık yaşandı. Mert Hakan futbolu bıraktı, Belhanda’ya saldırmaya çalıştı. Futbolcular sahada tel tel döküldü...

1- ZEKİ MURAT GÖLE'DEN BİR İLK

Her takımda maçtan önce futbolcuları ısındırmak için sahaya yardımcı antrenörler çıkar. Adana Demirspor maçı öncesinde Fenerbahçe’de bir ilk yaşandı! Sarı- Lacivertliler’in teknik adamı konumundaki Zeki Murat Göle, oyuncuları kendisin ısındırdı! 43 yaşındaki çalıştırıcının bu hareketi şaşkınlık yaratırken, “Koskoca Fenerbahçe’de, takımı ısındıracak başka bir antrenör mü kalmadı!” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

2- KULÜBEDE BÜYÜK KARARSIZLIK

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında 2-1 geriye düştükten sonra kulübede adeta kaos yaşandı. Zeki Murat Göle ve ekibi, oyuna müdahale etmeye karar verdi. Mesut Özil ve Serdar Dursun girmek için hazırlanırken, yaklaşık 10 dakika boyunca değişiklik yapılamadı. Teknik ekip, kimlerin çıkacağına bir türlü karar veremedi. Sonunda dakikalar 60’ı gösterirken Pelkas ve İrfan Can, bu ikilinin yerine kenara geldi.

3- TEPKİ GELDİ, İRFAN ÇIKTI

Kulübede oyuncu değiştirme konusunda kararsızlık yaşanırken, imdada tribünler yetişti! Taraftarlar, İrfan Can Kahveci’ye tepki göstermeye top ayağına geldiğinde yuhalamaya ve ıslıklamaya başladı. Sahada kaldığı süreçte hemen her atakta topla buluşan, bir vuruşu direkten dönen ve penaltı öncesi Valencia’ya ortayı yapan isim olan Milli oyuncu, 60. dakikada oyuncu değişikliği tabelasında kendi numarasını gördü.

4- MERT HAKAN TEPKİSİ

Mert Hakan Yandaş, geçtiğimiz haftalarda tribünlerin protestosuna maruz kalan oyunculardan biriydi. 27 yaşındaki futbolcu, 11’de başladığı Adana Demir mücadelesinde vasatı aşamadı. Mert Hakan, gol attıktan sonra tribünlere yönelik sevinç yapan Belhanda’ya saldırmaya çalışarak takımını az kalsın 10 kişi bırakacaktı. Milli oyuncu, oyundan çıktıktan sonra da kulübede Faslı yıldızın üzerine yürüdü. Mert Hakan’ın bu tavırları, “Tribünlere oynuyor” yorumlarına neden oldu.

5- HERKES DÜŞÜŞE GEÇTİ

“Pereira 3’lü oynattığı için Fenerbahçe kötü sonuçlar alıyor” yorumları Portekizli’nin ayrılmasının ardından anlamını yitirdi. Sarı- Lacivertliler 4-2-3-1’e döndü ancak futbolcular her geçen hafta daha da kötüye gidiyor. Takımın en iyileri olarak gözüken Szalai ve Kim bile aksamaya başladı. Serdar Dursun bomboş pozisyonları harcamaya devam ediyor. Pelkas bir türlü bekleneni veremiyor. Zajc, Mert Hakan gibi oyuncular istikrar yakalayamadı.

Güncellenme Tarihi : 12.1.2022 11:39

İLGİLİ HABERLER