Asayiş
  • 11.3.2021 12:20

Mervenur'un cesedini taşıyan moto kurye döner ustası çıktı

Mervenur Polat'ın cesedini taşıyan kurye konuştu! Müge Anlı'da şok ifadeler...

Son dakika haberi: Antalya'da bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat, Müge Anlı'da aranıyordu. 4.5 ay önce ortadan kaybolan genç kadının cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Genç kadının Cüneyt Akyol tarafından tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Katil zanlısının dışarıdan anlaşılmayacak şekilde folyoyla sardığı saptanan cesedi, kurye Süleyman Gülten'e verdiği ortaya çıkmıştı. Korkunç olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Canlı yayına bağlanan Süleyman Gülten, "Ben aslında kurye değilim. Döner ustasıyım. Cüneyt Akyol ile iş yerinden tanışıyordum. Benden ara sıra eşyalarını yakmamı isterdi. O gün de annesinin evinden aldım, kendi evine gittik. Sonra paketi aldım. Tekrar annesinin evine gittim. Daha sonra gözaltına alındım. Neden olduğunu da anlamadım. Mervenur'u tanımıyorum. O gün evde olanları da. Sadece birkaç kere görmüştüm" ifadelerini kullandı.

 Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu.

Bir çocuk annesi genç kadının, 4.5 ay sonra cesedi bulundu. Genç kadının Cüneyt Akyol tarafından tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Katil zanlısının dışarıdan anlaşılmayacak şekilde folyoyla sardığı saptanan cesedi, kurye Süleyman Gülten'e verdiği ortaya çıkmıştı.

Korkunç olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Canlı yayına bağlanan Süleyman Gülten, "Ben aslında kurye değilim. Döner ustasıyım. Cüneyt Akyol ile iş yerinden tanışıyordum.

Benden ara sıra eşyalarını yakımamı isterdi. O gün de annesinin evinden aldım, kendi evine gittik.

Sonra paketi aldım. Tekrar annesinin evine gittim. Daha sonra gözaltına alındım.

Neden olduğunu da anlamadım. Mervenur'u tanımıyorum. O gün evde olanları da. Sadece birkaç kere görmüştüm" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 19:48

İLGİLİ HABERLER