Yaşam
  • 29.2.2016 09:53

Meryem Uzerli'ye şok

Uçankuş TV’de ekrana gelen “İki Kadın Arasında” programında, “Gecenin Kraliçesi”nin final tarihi açıklandı. “Gecenin Kraliçesi”nin 13. bölümde yani 5 Nisan’da bitilmesi planlanıyor.
Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Hürrem karakteriyle baş tacı edilen Meryem Uzerli, şu günlerde kariyerindeki büyük çöküşün şokunu yaşıyor. 3 yıl önce kariyerinde zirveyi yaşarken tükenmişlik sendromuna yakalandığını söyleyip doğduğu şehir Berlin’e kaçan Uzerli, bir anda yapımcıların gözbebeği olmuştu. 32 yaşındaki oyuncuya astronomik ücretlerle yarışma programlarında jüri üyesi olması, reklam yüzü olması ve dizi projeleri için teklif yağmıştı.

BÖLÜM BAŞINA MALİYETİ 170 BİN TL

Jüri üyeliği tekliflerini elinin tersiyle iten ve “Ben oyuncuyum, şov kadını değilim” diyen Uzerli, sonunda Türk Arap yapımı dizi için anlaşma imzalamıştı. Şirket, Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı’yla 5 yıllık anlaşması henüz dolmadığı için Meryem Uzerli’nin tazminatını da ödeyerek el sıkışmıştı. Ödenen tazminatla beraber Meryem Uzerli’nin yeni şirketine bölüm başına maliyeti 170 bin TL’ye kadar çıkmıştı. Ünlü oyuncu, yeni dizisi için 2014’ü 2015’e bağlayan yılbaşı gecesinde yayınlanan tanıtım çekiminde rol almıştı.

1 YIL ERTELENMİŞTİ

Ancak Meryem Uzerli’nin dizisinin çekimlerinde sürekli bir aksilik çıktı. Yönetmenlerle, senaristlerle ya da başrol oyuncularıyla ilgili krizler peşi sıra geldi. Bu aksilikler tam 1 yıl boyunca sürünce dizinin çekimi de sürekli ertelendi. Bu sırada seyircinin beklentisi de aynı oranda arttı. Bu yılbaşında ise nihayet dizi seyirciyle buluştu. Düşük başlayan reytingler her hafta biraz daha eridi. Meryem Uzerli’nin aldığı bölüm başı ücrete çekilen Elif dizisinin bile Gecenin Kraliçesi kadar izlendiği haftalar oldu.

“HATA YAPTIM” DEDİ

Meryem Uzerli’ye yapımcısının önceki hafta dizinin 13. bölümde biteceğini açıkladığı ortaya çıktı. Meryem Uzerli, aynı gün sosyal medyada içini döktü ve “Bir hata yaptım ve şimdi bir deneyim yaşıyorum. Bir oyuncu için her deneyim büyük bir hediye. Hatalar yapmaktan korkma” yazdı ama daha sonra yapımcıdan aldığı sert uyarı nedeniyle o yorumunu sildi. Bu Salı 8. bölümü ekrana gelecek olan “Gecenin Kraliçesi”nin 13. bölümde yani 5 Nisan’da bitilmesi planlanıyor.

YERİNE HANIMKÖYLÜ MÜ BAŞLIYOR?

Üstelik Gecenin Kraliçesi’nin yerine yayınlanacak dizi bile belli. Çekimleri başlayan Yusuf Çim’in başrolünü oynadığı “Hanımköylü” dizisinin Uzerli’nin projesinin yerine yayınlanması gündemde. Geçen hafta petrolcü sevgilisiyle objektiflere takılan Meryem Uzerli, bir an önce Berlin’e geri dönmek istiyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER