Spor
  • 26.1.2021 10:19

Mesut Özil Galatasaray derbisi için hazırlanıyor

Takım Kayseri maçı için kampa girdi, Mesut Özil, Samandıra’da tek başına sahaya çıktı. Bir an önce eksiklerini gidermek isteyen yıldız futbolcu, Erol Bulut’un hazırladığı özel programı uyguladı.

Mesut Özil, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına önceki gün çıkmış, iki taraf için de bir rüya gerçek olmuştu. Yıldız futbolcu, Kayserispor maçının olduğu dünü de boş geçmedi. Uzun süredir oynamadığı için maç eksiği bulunan ve kadroya alınmayan 32 yaşındaki yıldız, dün Samandıra Tesisleri’nin yolunu tuttu. Mesut, eşofmanlarını giydi, bireysel idmanı için sahaya çıktı.

Bulut, çok memnun

Dünyaca ünlü futbolcu, Erol Bulut’un hazırladığı özel programı performans uzmanı Fatih Yıldız eşliğinde uyguladı. Önce ısınma hareketleri yapan Mesut Özil, ardından düz koşuya geçti. Tecrübeli oyuncu daha sonra toplu istasyon hareketleri yaptı. Mesut, antrenmanı şut çalışmalarıyla noktaladı. Yıldız futbolcunun çalışma konusundaki istekli hali, Erol Bulut’u fazlasıyla memnun etti.

Hedef Cim Bom

Fenerbahçe’de ana hedef, Mesut Özil’in 6 Şubat’ta Kadıköy’de oynanacak Galatasaray derbisinde sahada olmasını sağlamak. Yıldız futbolcunun dev maça ilk 11’de başlaması beklenmiyor. Ancak Mesut’un Aslan’a karşı en az yarım saat görev yapması hedefleniyor. Sarı-Lacivertliler böylece ezeli rakibine karşı adeta gövde gösterisi yapacak.

İmzayı yarın atacak

Mesut Özil’in imza töreni hakkında beklenen açıklama yapıldı. Buna göre dünyaca ünlü yıldız, beklenenin aksine Ülker Stadı’nda değil Kalamış’ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde tarihi imzayı atacak. Taraftarların sabırsızlıkla bekledikleri tören saat 15.00’te başlayacak.

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 10:20

İLGİLİ HABERLER