Spor
  • 8.9.2013 19:15

Mesut Özil : İsteseler bedava gelirdim

Transferin son gününde sürpriz bir şekilde Arsenal'e transfer olan Türk asıllı Alman yıldız çarpıcı açıklamalarda bulundu.

49 milyon avro karşılığında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil, İspanyol devinde şeffaflık, güven ve saygı kaybı yaşadığını farkettiği için kulüpten ayrıldığını söyledi.

Die Welt'e konuşan Mesut, tecrübeli teknik adam Arsene Wenger'in de kararında çok etkili bir isim olduğunu belirtirken, "Onunla yaptığımız bir konuşma sanki bir tuşum varmış da o tuşu açmışsınız gibi hissettirdi. Madrid'de kaybettiğim her şey bir anda gözlerimin önüne geldi. Madrid'de şeffaflık, güven ve saygıyı kaybetmiştim." dedi.

Fransız teknik adamı öve öve bitiremeyen Mesut, "Wenger beni nasıl gördüğünü, nasıl kullanmak istediğini ve benden ne beklediğini çok net bir şekilde ifade etti. Transfer ücretine bir etki edemem, ama elimde olsa bedavaya gelirdim." ifadelerini kullandı. Mesut, Real Madrid'de geçirdiği üç sezon boyunca müthiş istatistikler yakalamıştı.

 

(goal)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER