Gündem
  • 20.9.2020 17:10

Mesut Yılmaz'ın son durumu ne? Eşinden açıklama var

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ile ilgili sosyal medyada dolaşan 'hayatını kaybetti' iddiaları hakkında Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'tan açıklama gelmişti. Albayrak, "Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz'ın vefat ettiğine dair haberler gerçek dışıdır. Kendisi hastanede tedavi altındadır" dedi. Edinilen son dakika habere göre; Bugün Yılmaz'ı hastanede ziyaret eden Albayrak, "Mesut Yılmaz'ın hastanedeki tedavisinin sürdüğünü belirtti. Albayrak, sosyal medyada dolaşan haberlere tepki gösterdi. Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili "Yoğun bakımda değil, tedavisi sürüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında durumunun kötüye gittiği ve hayatını kaybettiği iddiaları, Yılmaz ailesine yakınlığı ile bilinen Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak tarafından yalanlandı. Yılmaz'ın tedavi sürecinde olduğunu söyleyen Albayrak, "Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz'ın vefat ettiğine dair haberler gerçek dışıdır." ifadelerini kullandı. Edinilen son dakika habere göre; Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Berna Yılmaz, Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri CNN Türk'ten Ceylan Sever'e anlattı. Hastane odasında tedavisinin devam ettiğini ve yoğun bakımda olmadığını söyleyen Yılmaz, dün çıkan hayatını kaybettiğine dair iddiaların da gerçeği yansıtmadığını, özellikle sağlığıyla, tedavisiyle ilgili Mesut Yılmaz'ın yakından ilgilendiklerini belirtti. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Yılmaz Ailesi'ni arayarak sağlık durumu ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK MI?

Koronavirüsle mücadele edildiğini belirterek özellikle izole olduğunu ve Mesut Yılmaz'a refakat ettiğini belirtti. Berna Yılmaz bu sebepten kimseyle temas kurmadığını, şu an için kameraların karşısına geçip her hangi bir açıklama yapmayacağı söyledi.

Mesut Yılmaz'ın sağlık durumunun stabil olduğunu da aktaran Berna Yılmaz, eğer herhangi herhangi bir durum olursa hastane yönetiminden bir açıklama geleceğini belirtti.

ESKİ ANAP GENEL BAŞKANI DA YALANLADI

Yılmaz ailesine yakın olan bir diğer isim eski ANAP Milletvekili Nesrin Nas, Mesut Yılmaz'ın durumunun kötüye gittiği yönündeki iddiaları yalanladı. Ölüm haberlerini "Umut falan kesilmedi" sözleriyle yalanlayan Nas, "Ağır operasyon sonrası iyileşme süreci devam ediyor. Mesut Bey dirençlidir. Bunu da atlatacaktır" dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK, YILMAZ'I HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Alınan bilgiye göre, Şişli'deki özel bir hastanede tedavi altında tutulan Mesut Yılmaz'ı hastanede ziyaret eden , Galatasaray İkinci Başkanı ve Mesut Yılmaz'ın aile dostu Abdurrahim Albayrak, Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yaptı. Albayrak,her şeyden önce çok üzgün olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Dün akşam, hiç Allah korkusu olmayan bazı insanlar, Yılmaz'ın hayatını kaybettiğine yönelik haberler yaptı. Sosyal medyada böyle bir haber yaptılar. Bu ülkede milyonlarca insanın sevgisini kazanmış, gönlünde taht kurmuş eski Başbakanımız Mesut Yılmaz'la ilgili binlerce insan akşam yollara döküldü. Rize'den otobüsler tutuldu, İstanbul'a hareket etmeye kalktılar. Yazıktır, günahtır. Bunlar hoş şeyler değil, herkesin ailesi var. Ben yukarıda Berna (Yılmaz) ablayla, Hasan'la beraber... Dün de ben tüm gün buradaydım.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2020 17:21

İLGİLİ HABERLER