Gündem
  • 9.5.2021 00:54

Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli geliyor...

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre; Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin edilirken, bölgedeki bazı illerde hava sıcaklığının sıfırın altına düşeceği uyarısında bulunuldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdkei 5 güne ait hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Meteoroloji tarafından son dakika olarak duyurulan hava durum tahmin raporuna göre; Doğu Anadolu Bölgesi'nde bazı illerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Bazı illerde de hava sıcaklığının sıfırın altına düşeceği uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü de önemli uyarılarda bulundu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği bölgede, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde sağanak ile gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

9 Mayıs Pazar

Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği bölgede rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bölgede gece en düşük sıcaklık Ardahan'da 0, Kars'ta 1, Erzurum ve Ağrı'da 4, Erzincan'da 9, Tunceli'de 10, Iğdır'da 11 derece ölçüldü.

10 Mayıs Pazartesi

11 Mayıs Salı

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın ise Tunceli'de 29, Erzincan ve Iğdır'da 26, Erzurum, Kars ve Ağrı'da 22, Ardahan'da 21 derece olması bekleniyor.

BİRÇOK İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu'nun da aralarında olduğu birçok il için sağanak yağış uyarısında bulundu.

12 Mayıs Çarşamba

13 Mayıs Perçembe

Güncellenme Tarihi : 9.5.2021 00:59

İLGİLİ HABERLER