Yaşam
  • 13.10.2005 00:10

METİN AKPINAR ZEKERİYA BEYAZ'IN YOLUNDAN YÜRÜYOR : İÇKİYLE DE SEVİŞEREK DE ORUÇ AÇILIR

Metin Akpınar da 'Döngel Karhanesi' filmindeki rol arkadaşı İlahiyat Profesörü Zekeriya Beyaz gibi oruçla ilgili tartışma çıkaracak açıklamalara imza attı. Orucun cinsel ilişkiyle açılabileceğini söyleyen Beyaz iddiasından vazgeçerken Akıpınar şöyle dedi: "Oruç ibadeti üç türlüdür. Birincisi avam, ikincisi ulema, üçüncüsü de takva. Avamda insanlar belli saatler arasında aç ve susuz kalabilir. Önemli olan nefsini başka taleplerden de arındırmaktır. Bundan arındıran oruca ulema orucu denir. Bunlar nefislerini de terbiye ederler. Takva ise oruç tutulmayan bir yerde oruç tutulmasıdır. Avam orucu tutanlar içkiyle de oruç açabilir, helalinden sevişerek de. Ama hedef gerçek ibadetse daha özenli olunması gerekir."

AKPINAR 130 KİLO
Tecrübeli aktör Metin Akpınar'ın aşırı kiloları yıllardan beri bilinir ama son dönemde iyice S.O.S. vermeye başladı. Tam 130 kg. ağırlığındaki sanatçı, başrol oynadığı 'Çat Kapı' dizisinin çekimlerinde çok zorlanıyor ve nefes nefese kalıyor.
İşin kötüsü, Metin Akpınar diyet ve spor yapmayı kabul etmiyormuş. Rol arkadaşları bu yüzden sanatçıya sık sık uyarıda bulunmak zorunda kalıyor.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER