Gündem
  • 23.5.2019 11:08

Metin Külünk'ün başlattığı hareket büyüyor

AK Partili eski vekil Metin Külünk'ün sosyal medyadan başlattığı 'İstanbul Hareketi'ne büyük destek var. Külünk, hareketin bir gönül seferberliğine dayandığını söyleyerek, "İstanbullular; İstanbul’a sahip çıkmak için var olmak için hepinizi sokaklarımızda mahallelerimizde gönül seferberliğine davet ediyorum.” ifadelerini kulland.

Eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün başlattığı “İstanbul’ Hareketi” büyüyor. “İstanbul’u Kandil’e teslim etmek isteyenlere karşı #istanbulhareketi her yerde gönüllülük esaslı sağına soluna bakmadan kapı kapı bu kirli planı deşifre etmeye devam edecektir. Vatanseverler ayağa kalkınız ve sağınıza solunuza bakmadan kimseden görev beklemeden hareket ediniz” çağrısıyla başlatılan Harekete “tabii katılım”ın gittikçe arttığını belirten Metin Külünk, “Bütün İstanbulluları bu gönül seferberliğine davet ediyorum” dedi

“İstanbul Hareketi”ne katılım her geçen gün artıyor"

“İstanbul Hareketi”ni bir çağrıyla başlatan Metin Külünk, “YSK, İstanbul’da FETÖ ve PKK terör örgütünün işbirliği ile CHP’nin yönetimi üzerinden İstanbul halkının iradesini örgütlü bir şekilde hukuksuzlukla, usulsüzlükle gasp etme operasyonuna ‘dur’ demiştir. İstanbul seçiminin yenilenmesine karar vermiştir. Şimdi vakit gönül seferberliği vaktidir, haydi 31 Mart akşamından bu yana üzüntü içerisinde olan, hüzün içerisinde olan kardeşlerimiz…İstanbullular; İstanbul’a sahip çıkmak için var olmak için hepinizi sokaklarımızda mahallelerimizde gönül seferberliğine davet ediyorum.” dedi.

"Seçimlere Etki Edecek"

Yazar Gökhun Özgüventürk de, İstanbul Hareketi hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Sivil bir üstünlük olarak ortaya çıkan İstanbul hareketinin İstanbul seçimlerine yeni bir soluk nefes ve heyecan getirdiği gözleniyor özelikle AK partide küskün kırgın bir seçmen profilini kucaklayan sivil insiyaif İstanbul Hareketi, 31 Mart seçimlerinde sayın Binali Yıldırım’ın hakkının yendiği düşüncesiyle tamamen gönüllülük esasıyla gece gündüz çalışıyor.

Eski İstanbul milletvekillerinden Metin Külünk’ün çağrısı ile başlayan ardından fert fert İstanbul halkının sahiplenmesiyle tamamen gönüllülük esasıyla büyüyen İstanbul Hareketi 23 Haziran seçimlerinde sandıkta büyük bir etki edecek. Bu şimdiden görülüyor.”

 Hasan Üstün  Yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 23.5.2019 11:09

İLGİLİ HABERLER