Asayiş
  • 6.5.2013 09:28

Metrobüsün üstünde ceset bulundu!..

Şişli’de metrobüs hattında görev yapan bir otobüsün üzerinde sabah saatlerinde ceset bulundu. Bir erkeğe ait olan ceset ile ilgili polis inceleme başlattı.
Metrobüs hattındaki otobüslerden birinin üzerinde bir erkeğe ait ceset bulundu. Şahsın bir köprü üzerinden düştüğü ya da atlamış olabileceği üzerinde durulurken, şahsın kimliği ile ilgili de çalışma başlatıldı. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.
 

ZİNCİRLİKUYU Metrobüs İstasyonu’ nda park halindeki metrobüsün üzerinde sabah saatlerinde fark edilen 35-40 yaşlarındaki bir erkeğe ait cesedin kimliği araştırılıyor. Son olarak cumartesi gecesi Avcılar-Zincirlikuyu hattında çalıştığı belirlenen 34 TN 2928 plakalı metrobüsün daha sonra, Zincirlikuyu İstasyonu’na park edildiği belirlendi.

Polisin ifadesine başvurduğu metrobüs şoförü, “Cumartesi gecesi Sefaköy Mevkii’nde hareket halinde iken bir gürültü duydum. Aşağıya inip kontrol ettim. Bir şey fark etmeyince yoluma devam ettim” diye konuştu.

Sabah saatlerinde üst geçitten yürüyen bir çevre sakinin fark etmesi üzerine, görevliler metrobüsün tavanında hareketsiz yatan kişiyi fark etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk incelemede şahsın öldüğü anlaşıldı. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri metrobüs üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeden sonra ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. İlk incelemede ceset üzerinde kesici ya da delici alet yarası fark edilmedi. Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER