Asayiş
  • 12.7.2020 17:33

Metroda iğrenç taciz

Metroda tacize uğrayan genç kadın sinir krizi geçirdi

İğrenç olay İstanbul'da Hacıosman-Yenikapı metrosunda yaşandı. Genç kadın, gece saatlerinde metrodan indiği sırada bir adamın elle tacizine uğradı. Kadının çığlık atarak tepki göstermesi üzerine vatandaşlar tacizci olduğu iddia edilen şahsı yakalayarak metrodan indirdi. Genç kadın, "Ben daha 24 yaşındayım. Allah belanı versin, yüzünü göreceğim senin" diyerek sinir krizi geçirdi.

Genç kadını taciz ettiği öne sürelen kişi, metrodaki yolcular tarafından güvenliğe teslim edildi. Olayın şokuyla sinir krizleri geçiren kadın, "Ben daha 24 yaşındayım. Allah belanı versin, yüzünü göreceğim senin" diyerek feryat etti.

O anlar ise bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Sözcü'nün haberine göre, İstanbul'da Hacıosman-Yenikapı seferini yapan metroda arkadaşlarıyla birlikte yolculuk yapan 24 yaşındaki bir kadın, Mecidiyeköy durağında dün saat 23.30 sıralarında inmek istediği sırada iddiaya göre bir kişinin elle tacizine uğradı.

TACİZCİYİ VATANDAŞLAR YAKALADI

Taciz sonrası çığlık atarak yeniden metroya binen kadın, kendisini taciz eden kişiyi, arkadaşları ve metrodaki yolcuların yardımıyla yakaladı. Yakalanan kişi daha sonra istasyondaki güvenlik görevlilerini teslim edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 12.7.2020 17:36

İLGİLİ HABERLER