MGK 20 AĞUSTOS'TA TOPLANACAK

••1 dk okuma
MGK 20 AĞUSTOS'TA TOPLANACAK

Hızlı Özet

“Milli Güvenlik Kurulu (MGK) 20 Ağustos Perşembe günü toplanacak.”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek aylık olağan toplantıda kurulun gündemindeki konular ele alınacak.

Bu haber 4049 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kılıçdaroğlu'nu kızının nikahına davet etti
Gündem
#chp#SİYASET Haberleri#Yusuf Tekin

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kılıçdaroğlu'nu kızının nikahına davet etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Bakan Tekin, görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Habervitrini13828 Görüntüleme
Dünya böylesini görmedi: El Nino'nun zirve yapacağı tarihi açıkladılar!
Gündem

Dünya böylesini görmedi: El Nino'nun zirve yapacağı tarihi açıkladılar!

Dünya Meteoroloji Örgütü ve Birleşmiş Milletler’den dünyayı bekleyen El Nino tehlikesine karşı peş peşe uyarılar geldi. 2026’nın sonlarına doğru zirveye ulaşması beklenen doğa olayının şiddetli kuraklık, sel ve aşırı sıcaklıklara yol açabileceği, 50 milyon insanı daha ciddi açlık riskiyle karşı karşıya bırakabileceği bildirildi.

Habervitrini12294 Görüntüleme
Hakan Fidan Yunan medyasına konuştu! Erdoğan'ın Miçotakis'e 70 mil teklifini hatırlattı
Gündem

Hakan Fidan Yunan medyasına konuştu! Erdoğan'ın Miçotakis'e 70 mil teklifini hatırlattı

Yunan TA NEA gazetesine açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, Atina'nın iç politikasında Türkiye karşıtlığının bir "aspirin" gibi kullanıldığına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlı liderliğine dikkat çeken Bakan Fidan, "Yunan dostlarıma tavsiyem, kendisi hala oradayken bu anı değerlendirin" çağrısında bulundu. Bakan Fidan'ın açıklamaları Yunanistan'da geniş yankı uyandırırken, Atina cephesinden peş peşe cevaplar geldi.

Habervitrini10677 Görüntüleme
Berat Albayrak'tan Faik Öztrak'ın 'fon' iddialarına cevap: Dava açacağız
Gündem

Berat Albayrak'tan Faik Öztrak'ın 'fon' iddialarına cevap: Dava açacağız

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş, fon soruşturması üzerinden müvekkilini hedef alan CHP'li Faik Öztrak ve Yeni Partili Ümit Özlale'nin iddialarına cevap verdi. Albayrak’ın 2020’de görevinden ayrıldığını ve soruşturmaya konu işlemlerin 2024-2026 dönemine ait olduğunu belirten Göktaş, asılsız iddialarla ilgili dava açacaklarını söyledi.

Habervitrini13378 Görüntüleme