Medya
  • 18.9.2021 23:46

MHP’den Emin Çölaşan’a ser sözler!.. Biçare çöl bedevisi

MHP’li Yalçın bu kez Emin Çölaşan’ı hedef aldı: Biçare Çöl Bedevisi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ı hedef aldı...

Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde “Devlet Bey geçmişte iyi imiş, ya şimdi!.." başlıklı bir yazı kaleme aldı. Çölaşan yazısında, 17-25 Aralık sürecinde yaşananları ve yapılan açıklamaları hatırlattı.

“NE ZAMAN Kİ AKP'YE YANAŞIP…”

Emin Çölaşan, Devlet Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı'na verdiği Egemen Bağış hakkındaki önergeyi hatırlattı.

Bahçeli'nin o süreçte yolsuzlukla mücadelesine dikkat çeken Çölaşan, "Devlet bey bugünkü gibi değildi. Devlet Bey derseniz bugünkü gibi değildi. Geçmişte bu gibi yolsuzluk ve vurgun olaylarının üzerine gerektiği gibi gidiyordu. Ne zaman ki AKP'ye yanaşıp iktidarın kraldan fazla kralcı küçük ortağı oldu, birdenbire suskunlaştı! İktidarın bulaştığı ve günümüzde de fazlasıyla geçerli olan çok büyük yolsuzlukları artık görmek istemiyor ve hiçbirinin üzerine gidemiyor. Acaba niçin, hangi nedenle!" dedi.

 

"SÖZCÜ OKURUNUN BİLE YÜREĞİ SIZLIYOR"

Çölaşan'ın yazısında yanıt MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi.

Yalçın’ın yanıtı şöyle:

"MHP ve Ülkücü Hareket aleyhtarlığını yayın politikasının merkezine oturtan Sözcü gazetesinin en gayretkeş yazarı, hiç şüphesiz Emin Çölaşan’dır. Çölaşan, öteden beri bu ağır yükü çekmeye pek gönüllüdür!

Ne var ki “Kuru gayret çarık eskitir.” demiş atalarımız. Biçare Çöl Bedevi’si, MHP ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde algı oluşturmak için öylesine beyhude çaba sarf ediyor ki “emin olun”, Sözcü okurunun bile yüreği sızlıyor.

Emin Çölaşan’ın sadece kalemi ve klavyesi değil, beyni de eskiyor MHP’ye sataşmaktan. Böyle giderse “zaif ü nizar” bedeninin yorgun organı bu sıkleti çekemez ve demans kaçınılmaz olur. Hatta kafatasının içinde günden güne küçülen loblar birer birer kaybolur.

Atalarımız bir de “Boş fıçı çok langırdar.” demişler. Bu hikmetli söz Emin Çölaşan’ı pek güzel tarif ediyor. Adam, sürekli boş işlerle iştigal edip sadece kuru gürültü çıkarıyor. Ne itibar eden var, ne ciddiye alan. Çok yazık!"

 

Güncellenme Tarihi : 18.9.2021 23:51

İLGİLİ HABERLER