Gündem
  • 1.4.2019 00:36

MHP lideri Bahçeli: 31 Mart seçimleri zilleti reddetmiştir

MHP lideri Devlet Bahçeli, ''Cumhur İttifakı hedeflerine çok şükür ulaşmıştır. 31 Mart seçimlerinin kazananı Türk milletidir, bütün Türkiye'dir'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli, "31 Mart seçimleri zilleti reddetmiştir. Cumhur İttifakı'nın beka çağrısı aziz milletimiz tarafından doğudan batıya, kuzeyden güneye tasdik edilmiştir. Türk milleti engin sağduyusunu göstermiştir. Cumhur İttifakı hedeflerine çok şükür ulaşmıştır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "31 Mart seçimleri zilleti reddetmiştir. Cumhur İttifakı'nın beka çağrısı aziz milletimiz tarafından doğudan batıya, kuzeyden güneye tasdik edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Aziz Türk Milleti, değerli dava arkadaşlarım, sayın basın mensupları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin kesin olmayan sonuçları ortaya çıkmıştır. Ülkemiz tarihi bir süreç ten geçmiş, iç ve dış mihrakların her türlü tuzak ve tezgahına rağmen demokratik seviyesinin yükseldiğini tekraren göstermiştir.

"Milli irade hamdolsun tecelli etmiş, hükmünü vermiştir"

Oyunlar boşa çıkarılmıştır. Seçime katılımın yüksek çıkması milletimizin gelecek haklarına güçlü bir şekilde sahip çıkmıştır. Milli irade hamdolsun tecelli etmiş, hükmünü vermiştir. Vatandaşlarımız hür iradeleriyle oylarını kullanmıştır.

"Türkiye nasıl bir demokratik olgunluğa sahip olduğunu bir kez daha ispat etmişti"

Bilhassa ifade etmek isterim ki, sandıktan çıkan sonuçlara saygı ve riaeyetimiz bir gerçektir. Demokrasiye bağlılığımız, milletimizin tercihine hürmetimiz açıktır. Türkiye nasıl bir demokratik olgunluğa sahip olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. 31 Mart seçimleri bazı müessif olayların haricinde genel olarak sakin geçmiş, meşruiyete geçmiş olaylar vahim olaylar yaşanmamıştır.

Malatya'nın Pütürge'de iki kişinin hayatlarını kaybetmesine neden olan sandıkbaşındaki olaylardan derin üzüntü duyduğumuzu ifade ediyoruz. Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Saadet Partisi camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. 31 Mart seçimlerinde Türk milletinin istikbal, istiklal özlemi mührünü vurmuştur.

"31 Mart seçimleri zilleti reddetmiştir"

Kirli cephe, yerli ve yabancı işbirlikçiler sonuç almaya çalıştıysa da başarısızlığa mahkum edilmiştir. 31 Mart seçimleri zilleti reddetmiştir. Cumhur İttifakı'nın beka çağrısı aziz milletimiz tarafından doğudan batıya, kuzeyden güneye tasdik edilmiştir. Türk milleti engin sağduyusunu göstermiştir. Cumhur İttifakı hedeflerine çok şükür ulaşmıştır. Karşılaştığımız tablo ümit ve heyecan vericidir. 31 Mart seçimlerinin kazanı Türk Milleti ve Türkiye'dir. Türkiye üzerinde karanlık hesapları olan mihraklar kaybetmiştir. Ekonomik tetikçiler, döviz çeteleri, terör örgütleri milletimizin iradesi karşısında hak ettikleri almıştır.

Güncellenme Tarihi : 1.4.2019 00:53

İLGİLİ HABERLER