Gündem
  • 20.8.2009 15:42

MHP SEZEN AKSU'YU BESTEYLE VURDU!...

MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, hükümetin Kürt açılımına destek veren sanatçı Sezen Aksu için "Sezen Aksu beste yapsın. Aksi takdirde yakında birisi ona 'Sen de benim hatalarımdan birisin' ya da 'Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler' diyebilir" dedi.

İzmir'de hafta sonu yapılan MHP İl Kongresi'ne tek aday olarak giren ve koltuğu Ümit Akkuş'tan devralan MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Sezen Aksu'nun Kürt açılımına verdiği destek konusunda da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '12 kötü adam' benzetmesini hatırlattı. Müsavat Dervişoğlu, "12 kötü adama 12 kötü sanatçı da eklenecek gibi görünüyor. Bu sanatçılar Ermeniler'e de destek verdiler. Sezen Aksu'ya beste yapmasını tavsiye ederim" diye konuştu.

Hükümetin Kürt açılımının birlikte yaşama iradesi ve kardeşlik hukukuna zarar verdiğini öne sürdü. Dervişoğlu, "Karşı karşıya bulunduğumuz sorunların çözümünü, taşları yerinden oynatarak değil, taşları doğru oynayarak temin edebiliriz" dedi.

Hükümetin Kürt açılımının bölünme ve çatışmaya neden olacağını öne süren Dervişoğlu, ramazanda İzmir'de bulunan Doğu ve Güneydoğu illerinin hemşehri dernekleriyle iftar yapıp onları evlerinde ziyaret ederek, kardeşlik duygularını pekiştireceklerini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER