Gündem
  • 28.9.2008 14:38

MHP'DE SULAR ISINIYOR...

Yüce Divan’da yargılanıp beraat eden MHP’li eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, yeni bir hareket başlattı. 50 eski MHP milletvekili ile ülkü ocaklarından çok sayıda ismi yanına alan Koray Aydın, gözünü de MHP Genel Başkanlığı'na dikti.

 

İftar yemeğinde konuşan Aydın, “Bugün, Türk siyasetinde yeniden yapılanma şart. Bunu, A’dan Z’ye değişim olarak algılıyoruz. Bu nedenle, büyük bir yeniden inşa hareketine ihtiyaç vardır. Bu hareket için aklı ve yüreği olan insanlara ihtiyaç vardır. Bilgi birikimini, donanımını, engin siyasi tecrübesini süzgeçten geçirerek hedefe yönlendirecek, toplumda ruh ve heyecan dalgalanmasını yaratabilecek bir kadroya ihtiyaç vardır. Bu toplum, bu dalgalanmaya hazır. Bunun için kararlılığın ortaya çıkması gerekiyor.” dedi.

 

AİLE FOTOĞRAFI

 

Türkiye’nin son yedi yıldan bu yana AKP iktidarı tarafından yönetildiğini, bu iktidarı ise Başbakanlık koltuğundaki Recep Tayyip Erdoğan’ın temsil ettiğini söyleyen Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Koray Aydın, “Türkiye bu yönetimi haketmiyor” diye konuştu. Aydın, Türk milliyetçilerinin derlenme ve toparlanma zamanının geldiğini söyledi. Aydın ilginç bir analiz de yaparak Başbakanın ‘’Aile fotoğrafını’’ şu sözlerle açıkladı:

 

- Türkiye’yi yönetenlerin aile fotoğrafına bir bakalım. Başbakan Erdoğan’ın oğlu bir gemi aldı. Bu gemiyi kendisine satan kişi, Futbol Federasyonu’nun merhum Başkanı Hasan Doğan’dı. Hasan Doğan, Ramsey’in sahibi Remzi Gür’ün eniştesiydi. Remzi Gür ise Başbakan Erdoğan’ın oğlu yurt dışında öğrenim gördüğü sırada, bu fukara çocuğa burs veren kişi.

 

- Bu fotoğrafta bulunan Cihan Kamer ise Atasay Kuyumculuk’un patronu. Erdoğan’ın mal beyanını açıkladığı sıralarda, oğlunun sünnetinden kalan altınları bozdurttuğuna şahitlik eden kişi. İstanbul’da yapılacak ikiz kulelere talip olan Kuveytli şirketin Türk ortağı. Bu ikili İstanbul’daki Toskana Vadisi projesini de birlikte yürütüyorlar.

 

- Aile fotoğrafından bir başka kareye geçelim. Deniz Feneri davasında Alman hakim, bu kişilerin emir aldıkları yerlerin Türkiye’de olduğunu söyledi ve isim verdi. Bunlar, Kanal 7 yöneticileri Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, İsmail Karaman ile RTÜK Başkanı Zahid Akman. Bunlar Başbakan Erdoğan’ın arkadaşları.

 

- Bütün bu ilişkiler ağının, yolların kavşağında bir kişi duruyor. O, Türkiye’yi yöneten Başbakan. Bütün yolların buluştuğu yerin merkezindeki kişi kendisi. Bu sistem, Refah Partisi döneminde Süleyman Mercümek yolsuzluğuyla başladı. Sistemin bugünkü merkezi Kanal 7. Bu sistem, inançlı insanların verdiği paraları yiyerek, kirli işlerine alet edenlerin sistemi. Allah hepsinin belalarını versin.

 

BAHÇELİ’YE TAŞ

 

Aydın konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP yönetimine de imalı göndermeler yaparak ‘’ Türkiye’nin bu kadroların tasfiyesine ihtiyacı var. Bunu da ancak ve ancak ülkücü kadrolar yapabilir. Ama Türk milliyetçileri de meydanı bu kadrolara bıraktığı için kendilerini sorgulamaları gerekir. Türkiye’nin bu tablosunda, birilerinin kendisini sorgulaması gerekiyor. Muhalefet partileri, neyin hakkını veremediklerini, nerede ne eksiklik yaptıklarını sorgulamak zorundalar. Şayet bunu yapamazlarsa, bu tablo değişmez. MHP’nin yerel seçimlerdeki hedef oyu az yüzde 25 olmalı’’ dedi.

(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:53

İLGİLİ HABERLER