Gündem
  • 30.5.2013 13:01

MHP'li Adan'dan Erdoğan'a 'İmansız' İması

Adan, Başbakan Erdoğan için "Maalesef ameliyle iman etmeyen bir insandır. Ve böyle bir başbakan tarafından yönetilmek de Türk milletinin kötü kaderidir. Başbakan bu ayıplı, kötü üslubu terk etmelidir; terk etmediği sürece Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne büyük zararlar vermeye devam edecektir" dedi.

Adan, "Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında sergilediği tavır, kullandığı üslup giderek ülkemiz için sorun üreten bir alışkanlığa dönüşmektedir.Her salı günü yönettiği ülkeyi ve siyaseti durmadan provoke eden samimiyetsiz ve öngörüsüz bir siyaset adamını izlemek bedbahtlığını maalesef yaşamaya mecbur kalıyoruz.' dedi.

Adan, ayrıca 'Sayın Başbakan'ın ayar ve denge sorunu olduğunu biliyoruz ama bu arızalarının millet hayatına zarar verir boyutlara gelmiş olması düşündürücüdür.

On senedir başbakanlık yapan birinin gerekçesi ne olursa olsun bu kadar ağır bir şekilde rakiplerini tahkir edici cümleler kurmaması gerektiğini öğrenememiş olması ayrıca düşündürücüdür.

Yıllarca kürsülerde millete fazilet dersleri veren başbakan ne oldu da şu alışkanlık haline getirdiği yıkıcı, bölücü, kirli üsluba geri döndü? Hani nerede iki de bir tekrarladığı Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e nasihatleri? " öfke bize, uysallık sana" diyordu' sözlerini ekledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:53

İLGİLİ HABERLER