Gündem
  • 28.9.2019 00:07

MHP'nin büyük toplantısı ertelendi, Bahçeli evinde dinleniyor

MHP'den flaş karar! Ertelendi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 30 Eylül'de partinin yetkili kurulları, milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla yapılacak toplantının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

MHP'li Yalçın Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamasında, daha önce duyurdukları toplantının, 1 Ekim'de TBMM'nin yeni yasama yılının açılışı dolayısıyla yaşanacak gündem yoğunluğu ve İstanbul’da yaşanan depremin dikkate alınarak ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi. Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Erteleme kararı; birkaç gündür İstanbul’da müteselsil olarak süren ve çevre 13 ilimizi de etkileyen çeşitli büyüklükteki depremlerin bölge halkı üzerinde yarattığı menfi etkinin azaltılması için görevlendirilecek MHP yetkili kurul üyeleri ve bölge milletvekilleri bu nazik zaman diliminde halkla dayanışma içinde olması gerektiği değerlendirilerek alınmıştır. Partimiz; evvelemirde Sayın İzzet Ulvi Yönter, Sayın Feti Yıldız ve Sayın İsmail Faruk Aksu’dan oluşan genel başkan yardımcılarımızı, bölge illeri milletvekillerimizi, bölge Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerimizi görevli kılmıştır."

Devlet Bahçeli evinde dinleniyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum rahatsızlığı nedeniyle Pazartesi gününe kadar evinde istirahata çekildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Eylül’de üst solunum enfeksiyonuna bağlı yüksek ateş teşhisi konulmasının ardından kısa bir süre MHP Genel Merkezini ziyaret etmiş ve ardından evine geçmişti.

Önemli mevzularda bilgi veriliyor

YeniAkit’in edindiği bilgilere göre, Bahçeli’ye doktorlar tedavisinin evinde süreceğini, bol bol dinlenmesi gerektiğini söylemişti. Bahçeli’de doktorları dinleyerek,’Bol bol yatıp ve kendini yormuyor. Sadece Genel Başkan yardımcılarından çok önemli bir mevzu olduğunda bilgi aktarılıyor’ denildi. Bahçeli Pazartesi günü parti genel merkezinde, salı günü de TBMM’de olacak.

Güncellenme Tarihi : 28.9.2019 00:12

İLGİLİ HABERLER