Dünya
  • 26.8.2009 03:41

MİCHAEL JACKSON'I BABASI MI ÖLDÜRTTÜ?..

Pop yıldızı Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten adli tıp uzmanlarının araştırması, ortalığı karıştırdı. Jackson'un ölümüne 'cinayet' diyen uzmanların açıklamasının ardından şüpheler Dr. Conrad Murray ve baba Joe Jackson üzerinde toplandı.

Los Angeles bölge adli soruşturma yetkilileri, Jackson'a öldürücü bileşik oluşturan ilaçlar verildiğinin belirlendiğini ifade ederek, adli tıp testleri sonucu Jackson'ın vücudunda iki yatıştırıcı ilaçla birlikte güçlü "anestetik profol'' bulunduğunu kaydetti.

Raporda, Mayıs ayında 150 bin dolar aylık maaşla Michael Jackson'ın özel doktorluğunu üstlenen Conrad Murray haftalarca Michael'a güçlü bir anestezi maddesi olan Propofol'dan günlük 50 miligram verdi ve onun ölümünü hazırladığı yazıldı.

GÖZALTINA ALINABİLİR
Raporun ardından da ortaya korkunç bir iddia ortaya atıldı. Michael'ın babası Joe'nun, oğlunun ölümüne neden olan ilaçları veren Murray ile olan yakınlığı sorgulanıyor. İddialara göre, yaklaşık 15 yıldır oğlu ile görüşmeyen Joe'nun bazı para sorunları nedeniyle Michael'ın ölümüne destek verdi. FBI ajanları, Joe ile Conrad Murray'nin Michael'ın öldüğü tarih olan 25 Haziran'dan birkaç hafta önce birçok defa telefonla görüştüğü iddialarını araştırıyor. Yetkililer, Dr. Murray'nin gözaltına alınacağını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER