Yaşam
  • 9.2.2020 21:07

Mide bulunduran olay.. Nişanlısını ablasıyla ağlattı..

Nişanlısının hayatını mahvetti! Her şey çamaşır makinesini tamir etmeye gitmesi ile başladı...

İngiltere'de yaşanan olay, bir süredir ülke gündeminin de en çok konuşulan son dakika haberleri arasında öne çıkıyor. 26 yaşındaki Barmaid Sarah Rudkin'in nişanlısı tarafından ihanete uğramasını konu edinen haber, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Sarah ve Liston Dove'un mutlu bir beraberlikleri vardı. Evlilik hazırlıkları içerisinde olan çiftin bu hayalleri, nişanlısının korkunç ihaneti ile sona erdi. 26 yaşındaki kadın hayatının kâbusunu yaşarken, aldatılma hikayesini öğrenince de hayatı bütünüyle alt üst oldu

Barmaid Sarah Rudkin ve Liston Dove ile ilgili görsel sonucu

Zira, her satırı skandal olayın detayları da mide bulandırıyor. 26 yaşındaki Barmaid Sarah Rudkin ve Liston Dove çiftinin mutlu bir beraberlikleri vardı. Lisede birbirlerinin çocukluk aşkı olan çift, irtibatlarının kopmasının ardından uzun bir süre görüşemedi. 2014 yılında bir restoranda karşılaşan Sarah ve Liston arasındaki çocukluk aşkı yeniden alevlendi. Bu andan itibaren mutlu bir beraberlik yaşamaya başlayan Sarah ve Liston, nişanlandılar ve evlilik hazırlıklarına başladılar.

Barmaid Sarah Rudkin ve Liston Dove ile ilgili görsel sonucu

HAYALLERİNİ ALT ÜST ETTİ

Sarah, nişanlısı Liston Dove'un tuhaf hareketlerinden şüphelendi. Öyle ki, genç adam nişanlısına soğuk davranıyor ve sürekli bir şeylerden çekiniyordu. Korkunç gerçeği Sarah'a anlatan Liston, nişanlısının hayatını bütünüyle alt üst ettiğinden habersizdi.

Barmaid Sarah Rudkin ve Liston Dove ile ilgili görsel sonucu

26 yaşındaki Sarah ve nişanlısı Liston Dove'un mutlu bir birliktelikleri vardı. Evlilik hazırlıkları yapmak olan çiftin, Sarah'nın ablası Lisa ile de yakın bir ilişkisi vardı.

Barmaid Sarah Rudkin ve Liston Dove ile ilgili görsel sonucu

NİŞANLISINI ABLASI İLE ALDATTI
Liston, bir akşam Lisa'nın bozulmuş olan çamaşır makinesini tamir etmek üzere nişanlısıın ablasını evine gitti. Nişanlısı Sarah'nın yanına döndüğünde ise tuhaf davranıyordu. Sarah nişanlısında bir gariplik olduğunu hemen fark etti. Liston, Sarah'nın hayatını allak bullak eden itirafı tam da o anda yaptı: "Sarah, ablan Lisa ile birlikte olduk."

Barmaid Sarah Rudkin ve Liston Dove ile ilgili görsel sonucu

Kulaklarına inanamayan 26 yaşındaki kadın, en yakınındaki iki kişi tarafından sırtından bıçaklandığını düşünerek gözyaşlarına boğuldu.

"Böyle bir kalleşliği arkadaşımdan beklerdim ama kardeşimden asla..." diyen Sarah, güvendiği iki kişinin ihanetine uğradığı için hem çok sinirlenmiş hem de hayal kırıklığına uğramıştı.

"Normalde agresif biri değilimdir, ancak Liston'a çok fazla sinirlendim. Onu dövmek istiyordum. Öte yandan Lisa'nın da bana böyle bir şey yapmış olabileceğine inanamıyordum." diye anlatıyor Sarah.

"Lisa kocasından ayrıldığı zaman onun için yapabileceğim her şeyi yaptım. Üç çocuğuyla ilgilendim, kendini yalnız hissetmemesi için hep yanındaydım. Peki o bana nasıl teşekkür etti? Nişanlımla birlikte olarak..."

Böyle bir ihanet çoğu insan için ilişkileri kesip atması için yeterlidir. Ancak Sarah, nasıl olduysa 29 yaşındaki nişanlısı Liston ve 31 yaşındaki Lisa'nın arkasından çevirdiği ihaneti affetmeyi başarmış.

Şimdiyse Sarah ve Liston, 10 aylık oğulları Zack ile çok mutlu. Sarah, "Onları affetmeyi bir şekilde başardım ve hayatıma devam ediyorum. Ama bana yaptıklarını ala unutmayacağım." diyor.

Sarah ve Liston uzun yıllardır beraber. Tanıştıklarında Sarah 14 ve Liston 17 yaşındaymış. Birbirlerinin lise aşkı olan çift, liseden sonra irtibatı kaybetmiş. Ancak 2014 yılında bir restoranda karşılaştıklarında çocukluk aşkı alevlenmiş.

"Birbirimizi görür görmez tanıdık. Çok romantikti. Karşılaştığımız restoranda saatlerce konuştuSarah, Liston'ın kendisine evleneceği kadın olduğundan emin olduğunu söylediğini anlatıyor. "Ancak ben her zaman temkinli yaklaştım" diyor. Çift, karşılaşmalarından bir ay sonra beraber yaşamaya başlamış. Sarah'nın ablası Lisa ise kocası tarafından terk edilmiş ve üç çocuğuyla yalnız kalmış.

Her zaman yakın ilişkileri olan ve birbirine destek olmaya özen gösteren kız kardeşlerin ilişkisi, 2016 yılının şubat ayında korkunç ihanetle çatırdamış. İhanetten sonra Liston'a aşkından hiçbir şey eksilmeyen ama bir yandan da ondan nefret eden Sarah, aylarca onunla konuşmamış. "Onun yüzüne bile bakamıyordum" diyen Sarah'nın, ablası Lisa ile yüzleşmesi de uzun sürmüş. Liston, Sarah'dan defalarca özür dilediğinde ise Sarah onu ne kadar özlediğini fark ederek affetmiş.k, sohbet ettik. Sanki aradan onca sene geçmemiş gibiydi."

İngiltere'nin Liverpool kentinde yaşayan Sarah, ablası Lisa ile 2017 yılının Eylül ayına kadar konuşmamış. Ancak iki kardeşin anneleri Shirley, onları barıştırmayı başarmış. Sarah, "Ablamı çok seviyorum ama bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyor.

Güncellenme Tarihi : 9.2.2020 21:11

İLGİLİ HABERLER