Spor
  • 3.6.2020 16:00

Mike Tyson Trump'u dövmeye kalkışmış

Mike Tyson, Donald Trump'ı dövmeye kalktı!

Yıllar sonra ortaya çıktı...BD'nin Minneapolis şehrinde siyahi George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından başlayan olaylar korkutucu boyutlara çıktı.

TRUMP, 1988DE TYSONIN DANIŞMANIYDI

TRUMP, 1988'DE TYSON'IN DANIŞMANIYDI 

Olaylar sürerken, Amerikalı gazeteci, yazar ve televizyon yorumcusu Timothy L. O'Brien'ın "TrumpNation" isimli kitabında, ABD Başkanı Donald Trump ile eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson arasındaki iş ilişkisiyle ilgili çarpıcı ifadeleri gündeme geldi.

Mike Tyson, 11 Temmuz 1988'de kişisel finansal danışman ve baş stratejist olarak Donald Trump’ı tuttuğunu açıklamıştı. Anlaşmaya göre Trump, Tyson’a servetini nasıl yöneteceği ve kariyerini nasıl yönlendireceği hakkında danışmanlık verecekti.

BİR MAÇTA 26 MİLYON DOLAR KAZANDIRDI

BİR MAÇTA 26 MİLYON DOLAR KAZANDIRDI

Trump ilk olarak Mike Tyson'ın eski olimpiyat şampiyonu Michael Spinks'i 91 saniyede devirdiği unutulmaz dövüşü finanse etmişti. Tyson bu galibiyetle WBC (Dünya Boks Konseyi), WBA (Dünya Boks Federasyonu) ve IBF (Uluslararası Boks Federasyonu) kemeri sahibi olan ilk boksör oldu.

Organizasyon için 11 milyon dolar harcayan Trump, 21 binden fazla kişinin izlediği maç sonrası Tyson'a 26 milyon dolar kazandırdı. Maç sonrası Tyson menajeri Cayton’ı işten kovdu ve yoluna Donald Trump ile devam etmeye başladı.

KARIMLA MI BİRLİKTE OLUYORSUN

KARIMLA MI BİRLİKTE OLUYORSUN?

Ancak Donald Trump'ın Mike Tyson'ın eşi Amerikalı aktris ve model Robin Givens ile birlikte olduğu iddiası iş ilişkilerini sona erdirdi. Tyson, Trump'ın New York'taki ofisine giderek "Karımla mı birlikte oluyorsun?" diyerek dövmeye kalktı.Donald Trump'ın bu soruya ne cevap verdiği bilinmese de ikili arasındaki arkadaşlık hala devam ediyor. ABD Başkanı, Tyson'ın Mayıs ayında antrenman yaptığı bir videoya "Vurmaya devam et Mike" yorumunu yazdı.

20 BİN KİŞİ BEYAZ SARAY'IN ÖNÜNDE


Beyaz Saray’ın önündeki protestocu sayısı dün itibariyle ise 20 binin üzerine çıktı.ABD Başkanı Donald Trump ise yaptığı açıklamada, "Eğer eyalet yönetimleri çağrıda bulunursa, ordumuz olayları durdurmak için göreve hazır ve istekli. Birliklerimiz hızlı bir şekilde oraya intikal edebilir" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 3.6.2020 16:11

İLGİLİ HABERLER