Spor
  • 31.8.2008 08:44

MİLAN BAROS KAYSERİSPOR MAÇINDA FORMA İSTEDİ

Galatasaray’ın büyük uğraşlar sonucunda renklerine kattığı Milan Baros, Skibbe’nin yardımcıları ile konuşarak Kayserispor maçında görev almak istediğini belirtti. Skibbe, maç kadrosuna aldığı Çek yıldıza ikinci yarıda görev vermeyi düşünüyor.
GALATASARAY’da Kayserispor ile deplasmanda oynanacak olan maçın hazırlıkları dün sabah yapılan çalışma ile tamamlandı. Taktik bir çalışma yapan sarı kırmızılılar öğleden sonra ise Kayseri’ye geçerek maç saatini beklemeye başladı. Ayağının tozuyla geldiği Galatasaray’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra yapılan iki idmana da katılan yeni transfer Milan Baros’un çalışmalarda hiç yabancılık çekmediği gözlenirken, Çek futbolcu bugünkü maçta oynayabilecek durumda olduğunu belirtti.
Hiç boş durmadı
Teknik direktör Skibbe’nin yardımcıları ile dün sabah idmanı sonrası bir süre konuşan Baros’un, "Ben 15 Temmuz’dan bu yana çalışmalarımı sürdürüyorum. Takımdan ayrılacağım belliydi ve gideceğim takıma da hazır olmalıydım. Onun için çalışmalarımı hiç sektirmedim. Hiç bir sakatlığım da yok. İstanbul’a gelir gelmez Galatasaray’ın yaptığı çalışmalara katıldım. Kendimi hazır buluyorum ve oynamak istiyorum" dediği ifade edildi.
Yedek soyunacak
Şampiyonlar Ligi’nden elenmenin şokunu hala üzerinden atamayan Alman çalıştırıcı Skibbe kadroyu fazla bozmayı düşünmüyor. Baros’u maç kafilesine alan Skibbe, Çek futbolcuyu yedek soyundurmayı planlıyor. Skibbe, oyunun akışına göre Kayserispor maçında Baros’a ikinci yarıda görev verecek. Alman çalıştırıcı ayrıca Uğur ve Sabri’nin yokluğunda sağ kanatta Barış Özbek’i sahaya sürecek.
Lincoln takıntısı
Alman çalıştırıcı tüm eleştirilere rağmen Brezilyalı yıldız Lincoln’den vazgeçmiyor. Skibbe, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan iki Steaua maçında da sahada adeta tel tel dökülen Lincoln’ü Kayserispor ile oynanacak olan maçta da ilk onbirde sahaya sürmeye hazırlanıyor. Yöneticilerden sonra Skibbe’nin de bir görüşme yaptığı Lincoln’den Kayserispor maçında büyük bir çıkış bekleniyor. Galatasaray’da Nonda, Sabri ve Hasan Şaş ise sakatlıkları devam ettiği için kadroya alınmadılar.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:40

İLGİLİ HABERLER