Yaşam
  • 28.10.2006 00:04

MİLLET EN ÇOK KİME TIK'LIYOR?

'Ben ondan daha iyiyim' açıklamaları yapan rakip isimleri sizler için kapıştırdık. 'www. googlefight.com' internet adresindeki verilere göre ünlülerden hangisinin en çok tıklandığını bulduk. İşte yanıtlar....



Lerzan Mutlu-Seda Sayan
Seda Sayan hakkında yaptığı açıklamalar yüzünden ünlü sanatçının şikayeti doğrultusunda programına son verilen şarkıcı Lerzan Mutlu, internette de kaybetti. Seda Sayan 857 bin kez nette aranırken Lerzan Mutlu 185 binde kaldı.

Demet Akalın-Petek Dinçöz
Mankenlikten şarkıcılığa geçen ikili arasında galip 1 milyon 60 bin ile Akalın oldu. Dinçöz ise 913 binde kaldı.

Özcan Deniz-Mahsun Kırmızıgül
Bir zamanların sıkı dostları son dönemin ise en büyük rakipleri olan Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz kapışmasından Kırmızıgül galip olarak ayrıldı. Deniz'in 1 milyon 330 bin kez tıklandığı internette Mahsun Kırmızıgül 3 milyon 10 bin defa tıklandı.

Mustafa Sandal-Tarkan
Birbirlerine rakip gösterilen ikili arasında Tarkan, büyük farkla galip oldu. Tarkan 4 milyon 720 bin kez tıklanırken Sandal 1 milyon 80 binde kaldı.

Hülya Avşar-Gülben Ergen
Avşar ile Ergen'in internette de sıkı rekabeti var. Hülya Avşar 1 milyon 500 bin kez tıklanırken Gülben Ergen güzel sanatçının 20 bin gerisinde kaldı.

Serdar Ortaç-Kenan Doğulu
Açıkhava konserinde 7 bin kişiyi coşturarak Serdar Ortaç'ı sollayan Kenan Doğulu bu başarıyı nette gösteremedi. Doğulu, 1 milyon 60 bin kez, Ortaç ise 1 milyon 220 bin kez arandı.

Çağla Şikel-Tuğba Özay
Top modellik tartışmalarında karşı karşıya gelen ünlü mankenler Tuğba Özay ile Çağla Şikel arasından galip Özay oldu. www.googlefight.com'a göre Şikel 332 bin defa aranırken, Tuğba Özay güzel mankene fark atıp 590 bin kez tıklandı. TAKVİM


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:04

İLGİLİ HABERLER