MİLLETVEKİLİ İBRAHİM ÖZAL''DAN HAKKINDAKİ İDDİALARA YANIT

1 dk okuma
MİLLETVEKİLİ İBRAHİM ÖZAL''DAN HAKKINDAKİ İDDİALARA YANIT

Hızlı Özet

AK Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Reyhan Özal, ''''asistanıyla imam nikahı kıydığı'''' gerekçesiyle, eşinin kendisi hakkında boşanma davası açtığına ilişkin haberi yayınlayan gazete ve muhabir hakkında dava açacaklarını bildirdi.

ANKARA - AK Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Reyhan Özal, ''''asistanıyla imam nikahı kıydığı'''' gerekçesiyle, eşinin kendisi hakkında boşanma davası açtığına ilişkin haberi yayınlayan gazete ve muhabir hakkında dava açacaklarını bildirdi.
İbrahim Reyhan Özal, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: ''''Yargıda olan bu konuda herhangi bir açıklama yapmam mümkün değildir. Benim ve eşimin özel hayatlarımızla yakından ilgili, hukuken ve ahlaken mahremiyet içeren bu konuyu, gerçeğe uymayan bilgileri kamuya ifşa eden gazeteyi ve muhabiri yargıya götürmek için eşimle mutabık kaldık.''''
Bir gazetede bugün yayınlanan haberde, İbrahim Özal''ın ''''asistanıyla imam nikahı kıyıp beraber yaşadığı'''' gerekçesiyle, eşi Gülümser Özal''ın boşanma dilekçesi verdiği ileri sürülmüştü.

Bu haber 5690 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özkan Yalım''ın  Özgür Özel'le rüşvet konuşması dava dosyasında: 'Paraları Mavi Valize Koy' Mesajı Delil Dosyasında
Gündem

Özkan Yalım''ın Özgür Özel'le rüşvet konuşması dava dosyasında: 'Paraları Mavi Valize Koy' Mesajı Delil Dosyasında

Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen tutuklu Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, ek ifadesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisine para transferi için talimat verdiğini öne sürdü. Yalım, 'paraları benim mavi valizime koy' şeklindeki mesajlaşmayı delil olarak soruşturma dosyasına sundu.

Habervitrini12234 Görüntüleme
Özgür Özel'in sırdaşı İş İnsanı Turgut Koç'a Fuhuş Suçlamasıyla Tutuklama: WhatsApp Mesajları ortaya saçıldı
Gündem

Özgür Özel'in sırdaşı İş İnsanı Turgut Koç'a Fuhuş Suçlamasıyla Tutuklama: WhatsApp Mesajları ortaya saçıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Veli Ağbaba ile yakın ilişkileri bulunan iş insanı Turgut Koç, fuhşa aracılık etme suçlamasıyla tutuklandı. Tutuklama kararının, başka bir soruşturmada ele geçirilen ve silinmiş binlerce WhatsApp mesajının incelenmesi sonucu alındığı belirtildi.

Habervitrini14179 Görüntüleme
CHP'den büyük kopuş! 3 milletvekili, 2 büyükşehir ve 2 ilçe AK Parti'ye geçiyor
Gündem

CHP'den büyük kopuş! 3 milletvekili, 2 büyükşehir ve 2 ilçe AK Parti'ye geçiyor

CHP'den AK Parti'ye geçişler devam ederken, AK Parti eski Milletvekili Savcı Sayan kulisleri sallayacak bir açıklamada bulundu. TGRT Haber'e konuşan Sayan, ana muhalefetten AK Parti'ye geçmek isteyen 3 milletvekili, 2 büyükşehir belediye başkanı, 2 ilçe belediye başkanı ve 1 il belediye başkanı' olduğunu ifade etti. Taleplerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından incelendiğini vurgulayan Sayan, ayrıca 2 DEM Parti'li belediyenin de AK Parti'ye geçmek için talepte bulunduğunu belirtti.

Habervitrini12402 Görüntüleme
İsrailli bir general: Hizbullah'ın silahlarını askeri olarak etkisiz hale getirme kapasitemiz yok...
Gündem

İsrailli bir general: Hizbullah'ın silahlarını askeri olarak etkisiz hale getirme kapasitemiz yok...

İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi eski Başkanı Emekli Tümgeneral Giora Eiland, İsrail'in güvenlik durumundan büyük endişe duyduğunu belirterek, durumun "önemli ölçüde kötüleştiğini" kaydetti.

Habervitrini15023 Görüntüleme