Spor
  • 29.8.2017 10:55

Milli futbolcu Emre Mor Celta Vigo’ya transfer oldu

Uzun süredir ismi Fenerbahçe ve İnter ile anılan Milli futbolcu Emre Mor, 12.5 milyon Euro karşılığında İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer oldu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un 20 yaşındaki Türk yıldızı Emre Mor, 12.5 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya transfer oldu. Sağlık kontrolleri için İspanya’ya giden milli sporcunun 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıllık 2 milyon Euro maaş alacağı belirtildi.

Borussia Dortmund'un 20 yaşındaki Türk yıldızı Emre Mor, 12,5 milyon euro'ya Celta Vigo'ya transfer oldu.

Gece geç saatlerde annesi ve kardeşiyle birlikte Vigo'ya gelen Emre Mor'u kulüp yetkilileri karşıladı.

Danimarka pasaportuna sahip Türk oyuncunun Haziran 2022'ye kadar İspanyol kulübünün formasını giyeceği öğrenilirken Celta'nın Emre Mor'dan önceki en pahalı transferi 14 milyon euro'yla 2000 yılında transfer edilen Catanha'ydı.

Emre Mor'un yıllık 2 milyon euro maaş alacağı da öğrenildi. Alman basını dün Dortmund'un Celta Vigo'nun teklifini kabul ettiğini yazmıştı. Görüşmelerin haftalardır sürdüğü belirtiliyor.

Bu arada Emre Mor'un imzayı attıktan sonra Milli Takım kampına katılması bekleniyor.

Emre Mor transfer sezonunun başında Inter'le imza aşamasına gelmiş ancak İtalyan kulübü oyuncunun menajerinin taleplerini mazeret göstererek transferden vazgeçmişti. Bunun üzerine Emre Mor, Muzzi Özcan'la yollarını ayırmıştı.

Robin van Persie idmanda şov yaptı

Muzzi Özcan ise sorunun kendisinden değil Inter kulübünden kaynaklandığı konusunda görüş belirtmişti. Özcan dün bir tweet atarak İtalyan basınına Inter Sportif Direktörü Sabatini'ye transferin gerçekleşmememisinin gerçek nedenini sormasını istemişti.

 

Güncellenme Tarihi : 29.8.2017 11:02

İLGİLİ HABERLER