Spor
  • 3.10.2005 00:05

MİLLİ FUTBOLCU HAMİT ALTINTOP : "ALMANYA MAÇINDA EKSİKLERİMİZİ GÖREREK ARNAVUTLUK MAÇINA HAZIR ÇIKMAK İSTİYORUZ"

KEMAL ÇOLAK - EMRE AŞ
İSTANBUL (İHA) - A Milli Futbol Takımı, 8 Ekim Cumartesi günü Almanya ile oynayacağı hazırlık maçı ve 12 Ekim Çarşamba günü Arnavutluk ile oynayacağı 2006 Dünya Kupası grup eleme maçı için Samuhan Otel'de toplandı.


Milli futbolcu Alpay Özalan, otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hedeflerinin Arnavutluk'u yenerek play-off'a katılmak olduğunu söyleyerek, "Arnavutluk ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bu maç öncesi Almanya ile hazırlık maçında karşılaşacağız. Almanya karşısında iyi bir sınav verdikten sonra Arnavutluk maçına çıkacağız. Danimarka-Yunanistan maçı da bizim için önemli. Yunanistan'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Grupta Danimarka, Yunanistan ve bizim de şansımız var. Danimarka Yunanistan'ı yenerse bizim Arnavutluk karşısında puan kaybetmemizi bekleyecek. Arnavutluk maçını kesinlikle geçmek istiyoruz. Hedefimiz olan play-off'a kalmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz. Şartlar ne olursa olsun Arnavutluk maçını kazanacağız" diye konuştu.


Milli futbolcu Selçuk ise, Arnavutluk ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Arnavutluk maçında dananın kuyruğu kopacak. Danimarka ile Yunanistan arasında oynanacak maç da bizi yakından ilgilendiriyor. Bu maçta Danimarka'nın Yunanistan'dan puan almasını bekleyeceğiz. Biz de Arnavutluk'u yenerek play off'a gideceğiz. Güzel bir kamp olacağını düşünüyorum. İnşallah sonu hayırlı olur" dedi.


Milli futbolcu Hamit Altıntop da, Almanya ile oynayacakları hazırlık maçında eksiklerini görerek Arnavutluk maçına hazır çıkmak istediklerini söyleyerek, "Almanya ile hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçta eksiklerimizi görerek Arnavutluk maçına hazır çıkmak istiyoruz. Danimarka'nın da Yunanistan maçında puan almasını istiyoruz. Biz de Arnavutluk'u yenerek play-off'a kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER