Medya
  • 1.3.2022 10:24

Milli Gazete'nin 28 Şubat rezilliği!.. CHP'yi üzmemek için..

Helalleşme rezilliği: Milli Gazete 28 Şubat'ı 25'inci yılında unuttu

Bin yıl sürecek denilerek Müslümanlara türlü eziyetlere sahne olan 28 Şubat utancı 25'inci yılında. Utanç vesikasının unutulmaması için her yıl basın organları manşetleriyle destek verirken, bu yıl Milli Gazete 28 Şubat'ı unuttu.

28 Şubat Müslümanlar için büyük işkenceler ve dindar insanlara yönelik baskıların hatırlatıcısı olarak zihinlerdeki yerini koruyor. Aradan geçen 25 yıla rağmen vesayetçi zihniyetin zulüm ve baskılarına şahitlik, yaşananları hala dün gibi hatırlıyor. Yaşananların unutulmaması için medya organlarında her yıl geniş olarak işlenen 28 Şubat, bu yıl Milli Gazete'de yer almadı.

28 Şubat'ı en yakından yaşayanların medyadaki temsilcisi konumunda olan Milli Gazete, bu yıl adeta 25 yıl önce yaşananları unuttu.

Milli Gazete'nin 2020 yılına ait 28 Şubat gazetesi

HİÇ BİR BAŞLIKTA YER ALMADI

28 Şubat ile ilgili geçmişte gazete manşetlerinde, haber başlıklarında yer veren Milli Gazete, bu yıl ne manşetinde ne de haberlerinin başlıklarında 28 Şubat'a yer verdi.

2019 yılına ait Milli Gazete sayısı

Gazetenin 28 Şubat ile ilgili herhangi bir başlığın ve öne çıkabilecek büyük puntolu yazının yer almaması dikkatlerden kaçmazken, manşette aralarında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu siyasilerin, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile ilgili mesajlarına yer verildi.

Milli Gazete'nin 2018 yılına ait 28 Şubat gazetesi

HELALLEŞME TEPKİSİ

Bu durumun bugün gerçekleşen ve Saadet Partisi'nin de katılım sağladığı "28 Şubat Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi" toplantısı ile ilgili olduğu iddia edildi.

Milli Gazete'nin 2017 yılına ait 28 Şubat gazetesi

Gazetenin 28 Şubat ile ilgili bir haber yapmaması tepki çekti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" sözlerinin hatırlatıldığı tepkilerde "28 Şubat ile helalleştiler, çabuk unutuldu" ifadelerine yer verildi.

MİLLİ GAZETE'NİN 28 ŞUBAT MANŞETLERİ

Güncellenme Tarihi : 1.3.2022 15:40

İLGİLİ HABERLER