Spor
  • 15.8.2009 04:05

'MİLLİ SAYISI ARTACAK!..

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, milli takımlarda forma giyen oyuncularını dün tek tek tebrik etti. Sivok’u Çek Cumhuriyeti, Tello’yu Şili, Nihat’ı, İsmail’i Türkiye A Milli, Necip Uysal’ı da Türkiye Ümit Milli takımlardaki performansları nedeniyle kutlayan Denizli, “Sizlerin oynadığınız ülkenin takımlarında Beşiktaş’ı temsil etmenizden gurur duydum” dedi.

Beşiktaş’ın önemli değerlere sahip olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Tüm oyuncularımızın performanslarını ayrı ayrı takip ediyoruz. Türkiye’nin en tempolu ekiplerinden biri olduğumuz kesin. Bu nedenle oyuncularımızın kendi ülkelerinin milli takımında yer almaları benim için çok önemli. Bu sayıyı arttırmak için çabalayacağız” diye konuştu.

Denizli’den Tümer tepkisi

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Tümer Metin’i transfer etmeyi düşünmediklerini söyledi. Denizli, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Biz ne böyle bir girişimde bulunduk, ne de bu şekilde bir düşüncemiz oldu. Durduk yere taraftarımızın kafalarını rahatsız ve meşgul ediyorlar. Bana mal edilerek sunulan bu haberleri kim, ne maksatla yapıyorsa bunu açıkça söylesin. Bu tür haberler doğru değildir” dedi.
(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER