Spor
  • 26.5.2013 23:52

Milliler basın karşısında...

Çalışmanın tamamı basın mensuplarına açık olurken, çevredeki yerleşim yerlerinden gelen 500'e yakın futbolsever de destek verdi. Çalışmaya, kampa bugün katılan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz da katıldı. Sağ alt baldır adalesinde doku ezilmesi bulunan Burak Yılmaz, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Alper Potuk'un da son oynadığı lig maçında sağ alt baldırına aldığı darbe sonucu oluşan ağrısının nüksetmesi nedeniyle bugün MR'ı çekildi. MR sonucunda fibula kemiği zarında ödem tespit edilen futbolcuya takımdan ayrı fizyoterapi uygulandı.
A Milli Takım çalışmalarına Pazartesi günü saat 19.00'da yapacağı ve basına yarım saat açık antrenmanla devam edecek.

OĞUZHAN ÖZYAKUP VE SEFA YILMAZ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

A Milli Takım'ın Almanya'daki hazırlık kampında yer alan Oğuzhan Özyakup ve Sefa Yılmaz, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Milli Takım'da sürekli yer almayı hedeflediğini belirten Oğuzhan, "Sezon öncesi hedefim A Milli Takım'a yükselmekti. Sezonun benim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Beni buraya davet eden hocalarıma ve buraya gelmemde emeği olan kişilere teşekkür ediyorum. Milli Takım'da yer aldığım için mutluyum ve umarım bu hafta formayı giyerim" dedi.
Oğuzhan gibi kendisinin de ilk kez Milli Takıma çağrıldığını hatırlatan Kayserisporlu Sefa Yılmaz da, "Benim için iyi geçen sezonun ardından Milli Takımda yer almak çok sevindirici. Gençlik aşısı olduğumuza inanıyorum. Abdullah Avcı hocamıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:59

İLGİLİ HABERLER