Gündem
  • 11.1.2015 22:31

Milliyetçi kanatta paralel ittifak

Destici, "MHP ile aynı kökten geliyoruz, sıcak ilişkilerimiz var. Ancak şu ana kadar MHP ile bu konuda bir görüşmemiz olmadı'' açıklamasında bulundu.

 
MUSTAFA DESTİCİ 'PARALEL İTTİFAK'A YEŞİL IŞIK YAKTI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim ittifakı konusunda MHP'ye yeşil ışık yaktı. Destici, "MHP ile aynı kökten geliyoruz, sıcak ilişkilerimiz var. Ancak şu ana kadar MHP ile bu konuda bir görüşmemiz olmadı'' açıklamasında bulundu.

TABANIN ARZUSU!

Destici, ''2015 seçimleri için MHP veya diğer partilerle ittifak içine girecek misiniz, görüşmeleriniz oldu mu?'' sorusuna MHP ile aynı kökten geldiklerini, sıcak ilişkileri olduğunu belirterek cevap verdi. Destici, ''Bu, kamuoyunun yakıştırmasıdır, belki tabanların arzusudur'' dedi.

EKMEL ORTAKLIĞI

Destici, MHP ve CHP'nin "Cumhurbaşkanlığı seçimindeki çatı adayı" Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermesinden dolayı tabanın tepkisiyle karşılaşmıştı.

RAHMETLİ YAZICIOĞLU, BAHÇELİ'YE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

BBP'nin rahmetli lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Anasol-M koalisyonun ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Abdullah Öcalan'ı idamdan kurtarmakla suçluyordu. Bugün Rahmetli Yazıcıoğlu'nun koltuğunda oturan Mustafa Destici ise MHP ile ittifaka yeşil ışık yaktı. Destici, bir süredir Paralel yapıyla yakınlığından dolayı tepki çekiyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:57

İLGİLİ HABERLER