Asayiş
  • 9.10.2005 00:09

MİNİBÜS DUVARA ÇARPTI, POLİS ŞOFÖRÜN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ DÜŞÜNÜP MASAJ YAPTI, HASTANEDE SIRTINDAN VURULDUĞU ANLAŞILDI

Eskişehir'de, direksiyon başında tabancayla vurulan bir minibüs şoförü hayatını kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, bir okulun duvarına çarparak dururken, kalp krizi geçirdiği sanılan şoförün tabancayla vurulduğu hastanede ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, Çankaya Mahallesi Mustafa Özel Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 7 gün önce mülkiyeti başkasına ait olan 26 M 0119 plakalı minibüste şoför olarak çalışmaya başlayan Süleyman İnlikaya (42), seyir halindeyken, kimliği meçhul bir kişi tarafından araç içinde tabancayla sırtından vuruldu. Bunun üzerine kontrolden çıkan araç, Spor Lisesi'nin okul duvarını yıktıktan sonra bahçeye girdi. Minibüs, okulun merdiven duvarına çarparak durdu.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis, direksiyon başında baygın halde bulduğu İnlikaya'nın kalp krizi geçirdiğini sandı. Minibüs şoförünün duran nabzı, polislerin ilk müdahalede bulunmasının ardından yeniden atmaya başladı. Ardından gelen 112 ekibi, ambulansla Süleyman İnlikaya'yı, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. İnlikaya, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Hastane polisinin yaptığı incelemede, son sözü "vurdular" olan Süleyman İnlikaya'nın sırtında kurşun yarası bulundu. Çekilen röntgen filminde de, kurşunun içeride olduğu tespit edildi. Minibüs içinde de 1 adet boş kovan bulundu. Polis, minibüs şoförünü vurduktan sonra kaçan katil zanlısını arıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER