Minibüsün ezdiği şahıs feci şekilde can verdi

••1 dk okuma
Minibüsün ezdiği şahıs feci şekilde can verdi

Hızlı Özet

“Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde indiği minibüsün geri manevra yapması sonucu altında kalan bir kişi ezilerek hayatını kaybetti.”






Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde indiği minibüsün geri manevra yapması sonucu altında kalan bir kişi ezilerek hayatını kaybetti.



Kaza bu gün saat 15.30 sıralarında ilçeye bağlı Yukarıhocalar Köyü girişinde meydana geldi. İddiaya göre Kdz. Ereğli ilçesi merkezinden alışveriş yaptıktan sonra Mehmet K. idaresindeki 67 M 8374 plakalı minibüs ile köyüne dönen Sadettin Kızılaslan (54) indiği minibüsün arkasında bekleye başladı. Sadettin Kızılaslan arkasında beklediği ve geri manevra yaptığını fark edemediği minibüsün altında kalarak feci şekilde can verdi. Sürücünün durumu fark etmesi üzerine yaptığı tüm müdahaleler ise Sadettin Kızılaslan’ı geri getirmedi. Olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri Kızılaslan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, jandarma ekipleri minibüs sürücüsü Mehmet K.’yi gözaltına alarak karakola götürdü.



Jandarma kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.




Bu haber 427 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12937 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15091 Görüntüleme
Sırtımızda naylon erittiler
Asayiş

Sırtımızda naylon erittiler

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Ç. ile Görkem Serkan T., iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle bir evde darbedildi. ​

Habervitrini14847 Görüntüleme
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame
Asayiş

Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un 2016’daki ölümüne ilişkin soruşturmada 10 yıl sonra iki kritik iddianame hazırlandı. Soruşturmada daha önce “yok” denilen otopsi videosunun, fethi kabir kararının alındığı gün ortaya çıktığı belirlendi. Üç Adli Tıp görevlisi hakkında “resmî belgede sahtecilik”, Denizolgun’un özel doktoru olduğu belirtilen Nurettin Demirkol hakkında ise “yalan tanıklık” suçundan dava açıldı.

Habervitrini10045 Görüntüleme