Asayiş
  • 8.4.2020 22:06

MİT mavi PKK'lıyı, örgüt elemanıyla homoseksüel ilişki sırasında öldürdü

MİT'ten nokta operasyonu! Sapkın ilişkileri ile bilinen terörist Fadıl Ekinci öldürüldü

PKK'nın sözde Irak/Zap sorumlusu olan ve mavi kategoride aranan Fadıl Ekinci, MİT'in nokta operasyonuyla öldürüldü.  Ekinci, örgüt içinde sapkın ilişkileri ile biliniyor ve bu nedenle teröristler tarafından bile sevilmiyordu. Ekinci sapkın ilişki sırasında MİT'in nokta operasyonu ile öldürüldü.

MİT'in nokta operasyonuyla, PKK'nın sözde Irak/Zap alanı sorumlusu, mavi kategoride aranan terörist Fadıl Ekinci, Zap'ta öldürüldü.

SAHADAKİ İSTİHBARAT UNSURLARININ ETKİSİ BÜYÜK

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un konuyla ilgili ilk ulaştığı bilgilere göre, Fadıl Ekinci isimli elebaşının etkisiz hale getirildiği operasyonda da sahadaki istihbarat unsurları çok etkili oldu.

SAPKIN İLİŞKİLERİ İLE BİLİNİYORDU

Bozkurt, ayrıca öldürülen Ekinci'nin örgüt içinde sapkın ilişkileri ile bilindiğini ve bu nedenle teröristler tarafından bile sevilmediğini belirtti.

Öte yandan Bozkurt, örgütten kaçışların son dönemde iyice arttığını sözlerine ekledi.

ÇOK SAYIDA EYLEMİN TALİMATINI VERDİ

 Zinnar kod adlı Fadıl Ekinci'nin geçmişi ile ilgili bilgilere de ulaşan Bozkurt, şu bilgileri sıraladı:

- Örgüte katılımı 1999
- 2012-2016 yılları arasında Hakkari-Çukurca bölgesinde çok sayıda eylemin talimatını verdi. Bunlar arasında yol kesme, adam kaçırma, haraç, EYP/mayın yerleştirme vs. var.

ÖRGÜT ELEBAŞININ ERKEK KARDEŞİ İLE İLİŞKİSİ VAR!

MİT'ten nokta operasyon! Terörist Fadıl Ekinci öldürüldü - Son ...

Ekinci'nin son dönemlerde Türkiye'ye patlayıcı madde sokma ve güvenlik güçlerimize karşı kullanmak üzere füze temin etmeye çalıştığının öğrenildiğini belirten Bozkurt, teröristin sapkın ilişkisi ile ilgili ise şunları söyledi:

"Örgüt içindeki elebaşılardan Amed Malazgirt kod adlı Fehmi Atalay'ın erkek kardeşi K. A. ile sık sık buluştuğu tespit edilmiş. Zaten bu ilişkinin tespit edilmesi sonunu hazırlamış. Nokta operasyonla etkisizleştirilmiş"

Bozkurt, son dönemlerde örgütten kaçan militanların ifadelerini inceleyen güvenlik uzmanlarının şu tespitleri yaptığını da sözlerine ekledi:

- Örgüt içinde sapkın ilişki de dahil artış var.
- Orta seviyedeki PKK elebaşıları tecavüz şikayetlerini örtbas ediyor.
- Bu nedenle örgütte inanılmaz çözülme ve kaçış var.

SÜPERHABER TV

Güncellenme Tarihi : 8.4.2020 22:16

İLGİLİ HABERLER