Spor
  • 23.3.2021 14:58

Mohamed'in çantasını çalan hırsız yakalandı!

 Galatasaray'ın yıldız ismi Mostafa Mohamed'in içinde pasaportu ve cüzdanı bulunan çantası, Beşiktaş'ta bir alışveriş merkezinde çalınmıştı. Mısırlı futbolcunun çantasını yankesicilik yöntemi ile çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Son dakika... Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed'in alışveriş merkezinde içerisinde pasaportunun da olduğu çantasını çalan şüpheli Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan Cezayirli şüpheli Heccene A. (32) Asayiş Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olay günü giydiği kıyafetler ile yakalandığındaki kıyafetlerinin aynı olduğu görüldü.

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed'in başına gelen talihsiz olay geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ta bir AVM'de meydana geldi.

İddiaya göre bir süre alışveriş yapan Mısırlı futbolcu ve bir arkadaşı ellerine kahvelerini aldılar, bir banka oturup sohbet etmeye başladılar. Bu sırada arkalarından gelen bir kişi banka bıraktıkları çantayı alarak kaçtı. Çantanın içinde cüzdanın yanı sıra pasaportunun da bulunduğu öğrenildi.

O HIRSIZ YAKALANDI

Bir süre sonra çantasının çalındığını fark eden golcü oyuncu, hemen durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Kamera görüntülerinden eşkali belirlenen şüpheli, geçtiğimiz gün Fatih'te yakalanarak gözaltına alındı.

Cezayirli şüpheli Heccene A. ile birlikte futbolcunun çantası da içi boş olarak bulundu. Şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÇANTANIN ÇALINMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Alışveriş merkezindeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde şüphelinin futbolcunun arkasına oturup çantayı aldığı ve elindeki poşete koyup hızla kaçtığı görülüyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2021 15:01

İLGİLİ HABERLER