Spor
  • 15.8.2019 01:34

Monaco'dan şok eden Falcao girişimi

Monako, Radamel Falcao ile sözleşmenin uzatılması için görüşmelere başladı.

Galatasaray'ın dört gözle beklediği Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun transferinde şok gelişme yaşanıyor.

Fransız L'Equipe'in haberine göre;Monaco, Falcao'yla sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı.

Kolombiyalı yıldızının Fransız ekibiyle 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor ancak Falcao daha uzun süreli bir kontrat talep ediyor.

Haberde ayrıca 33 yaşındaki yıldızın Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya ve İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşama fırsatına da sıcak baktığı, Sarı Kırmızılılar'ın 2022 yılına uzanan bir sözleşme önerdiği ancak yıldız oyuncunun Monaco'yla da görüşmek istediği belirtildi. 

İŞTE L'equipe'nin haberi..
Monako, Radamel Falcao ile sözleşmenin uzatılması için görüşmelere başladı. Ve Tiémoué Bakayoko'yu tekrar dönmeye ikna etmeyi umuyorum.

Sampdoria'ya karşı kazandığı zaferden sonra (1-0, 3 Ağustos), Radamel Falcao geleceği hakkında çok az şüphe bıraktı. “ Bir yılım kaldı ve kulüp bana uzatma teklif etmedi” dedi. Bana teklif edilen teklifleri inceliyorum. Bunlar kariyerim için iyi fırsatlar . "

Falcao,Galatasaray'a sunduğu 2022 yılına kadar bir sözleşme imzalamak istiyor. İstanbul'da akkor bir şehir ve stadyumda Şampiyonlar Ligi'ni oynayacak, ancak günlük hayatı ağır baskı altında olabilir.

Monako'da, bunun tam tersi olacak: Avrupa Kupası ve ailesinin alıştığı düzlük. Bu iki seçenek arasında, sözleşme fark olacak..

Güncellenme Tarihi : 15.8.2019 01:39

İLGİLİ HABERLER